Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Кубок Європи з дзюдо серед кадетів віком до 18 років

Кубок Європи з дзюдо серед кадетів віком до 18 років

За підтримки компанії «НоваБудова» у змаганнях Кубка Європи з дзюдо серед кадетів ( віком до 18 років) брала участь збірна України, зокрема – представники Київської області з ДЮСШ м. Василькова!

Змагання відбувались у столиці Хорватії, місті Загреб.

Компанія «НоваБудова» профінансувала виїзд на турнір від збірної України Івана Компаніченка (у ваговій категорії до 50 кг) та Аліка Далакьяна (у ваговій категорії до 66 кг). Юнаками у Василькові займається старший тренер Меленевський Едуард Анатолійович (заслужений тренер України).

Алік Далакьян увійшов до десятки найкращих серед 87 учасників!

А Іван Компаніченко боровся за медаль. Але в результаті молодий дзюдоїст посів 5-те місце. Загалом, у даній категорії взяли участь 52 спортсмени. Не хвилюйтесь – на першому місці у цій ваговій категорії теж українець!

У Загреб юнаків супроводжував та всіляко підтримував старший тренер збірної України серед кадетів та молоді заслужений майстер спорту України Роман Володимирович Гонтюк. У свій час цей дзюдоїст привіз нам срібну нагороду з Олімпійських ігор в Афінах (2004) та бронзу з Олімпійських ігор в Пекіні 2008 року.

Ці змагання за кубок Європи по дзюдо серед кадетів у віці до 18 років – рейтингові у Європейській турнірній таблиці і впливають на можливість участі у чемпіонаті Європи.

Наші спільні зусилля – не даремні: на даний момент Україна – у сімці лідерів, до того ж українських дзюдоїстів у цій таблиці – десять. З нашими спортсменами, ймовірно, будуть рахуватися при нагородженні медалями у підсумку усіх змагань! Таким чином, завдяки компанії «НоваБудова» найбільш перспективні молоді дзюдоїсти мають можливість прославити Україну в Європі. Не випадково саме нашій компанії довіряє найсильніша людина планети – Василь Вірастюк!

Покладайся на «НоваБудова» - замолоду!

Усі новини