Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» на Софіївці: святкуй новосілля вже в цьому році!

ЖК «Щасливий» на Софіївці: святкуй новосілля вже в цьому році!

Шановні клієнти та всі бажаючі придбати власну затишну квартиру європейського класу в ЖК «Щасливий» на Софіївці. Хочемо поділитися з вами останніми новинами з будівництва нашого комплексу в цьому живописному  передмісті Києва.

В будинку на Щасливій 50 вже зроблено надійне перекриття даху з гідроізоляцією, шаром утеплювача, паро і гідробар’єрами та обшито гіпсокартоном. Зараз закінчується монтаж бітумної черепиці, водостоку та підшивки відкосів.

Фасадні роботи проходять з випередженням графіку. Зараз йде утеплення вже 5-го поверху пінополістирольними плитами та оформлення фасаду декоративною штукатуркою «барашек». Вже з понеділка розпочнеться заливка стяжки на підлогу у квартирах та цокольних приміщеннях.

В будинку закінчується монтаж димоходів марки «Шидель». Наприкінці тижня планується завершення монтажу вікон Rehau. Також завершується процес встановлення вхідних дверей у під’їздах.

Усі квартири та офісні приміщення електрофіковані, триває монтаж електрощитів на сходинкових клітках.  По всьому будинку споруджені міжкімнатні перегородки. У всіх квартирах вже розведені сантехнічні труби.

Оцінюючи високий рівень готовності будинку на Щасливій 50, можна з впевненістю сказати, що Новий рік наші клієнти зможуть зустріти у власних облаштованих квартирах.

У сусідньому будинку на Щасливій 61, вже завершене перекриття 5-го поверху, з наступного тижня розпочнеться перекриття даху. У підвальних приміщення вже закінчили оштукатурювання стін. Зараз будівельники завершують кладку вентиляційних каналів і розпочали монтаж димоходів. На 5-ому поверсі будинку будуються міжкімнатні перегородки, а на 2-ому поверсі проходять штукатурні роботи. У під’їздах розпочався монтаж вхідних дверей. На 5-ому поверсі здійснюються роботи з електророзводки.

Усім бажаючим відсвяткувати новосілля в ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці вже в цьому році, запрошуємо в наш відділ продажу. Детальну інформацію ви можете отримати за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76.

Усі новини