Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий»: відчуй щастя у власній квартирі!

ЖК «Щасливий»: відчуй щастя у власній квартирі!

Шановні клієнти та усі бажаючі придбати власну квартиру на мізерній відстані від столиці! Хочемо ознайомити вас зі свіжими новинами з будівництва наших комплексів.

Наш комплекс ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці складається з 5-ти будинків, перший з яких, за адресою Леніна 10-А – введений в експлуатацію! На даний момент навкруги будинку завершується процес озеленення прибудинкової території. Перша черга будівництва у Петропавлівці готова до заселення щасливих власників квартир.

У другій черзі будівництва, на Леніна 10-Б, будівельники вже завершують фасадні роботи. Також закінчується процес оформлення під’їздів декоративною штукатуркою. На даний час проходить ландшафтне вирівнювання прибудинкової території. У 3-ій, 4-ій, 5-ій секціях встановлюють ліфти марки Otis. По всьому будинку проходять роботи з монтажу перил у під’їздах.

У третій черзі будівництва, на Леніна 10-В, по квартирах проходять підготовчі роботи по заливці стяжкою підлоги та встановленні радіаторів. На Леніна 10-Г, це вже четверта черга будівництва розпочалось спорудження 6-го поверху, І в останній черзі комплексу «Щасливий» у Петропавлівці, на Леніна 10-Д, залита фундаментна подушка для базування цокольного поверху.

У житловому комплексі «Щасливий» у Софіївській Борщагівці будівельні роботи проходять активними темпами.

В будинку на Щасливій, 50 вже завершено монтаж даху! На даний момент підшивають низ даху сайдингом. В 1-ій та 6-ій секціях будівлі завершені роботи з утеплення будинку, на даний момент їх проводять у 2-ій, 4-ій та 5-ій секціях. Паралельно продовжуються монтажні роботи. У цілому будинку встановлені вікна марки Rehau.

Штукатурні роботи у квартирах виконані на 90%, залишилось доробити тільки 5-ий поверх. Тому ми радимо вам поквапитись і узгодити з диспетчером монтаж теплої підлоги у Ваших квартирах, тому що з понеділка будуть заливати стяжку підлоги. Сантехнічні роботи у квартирах виконані на 85%. Розпочались оздоблювальні роботи у під’їздах, шпаклівка стель та стін під фарбування та декоративну штукатурку. З наступного тижня розпочнеться процес підключення усіх комунікацій: води, каналізації, газу та електроенергії.

У сусідньому будинку на Щасливій 61, розпочались монтажні роботи даху. У 3-ій та 4-ій секціях будинку проходить процес внутрішньої штукатурки стін. На 5-му поверсі у 1-ій та 4-ій секціях закінчуються електромонтажні роботи, у решті під’їздів вони вже завершені. Також у квартирах розпочались роботи з розводки сантехніки. До кінця цього тижня у всіх квартирах будуть встановлені вікна.

Тому радимо Вам не втратити шанс відчути себе щасливими у власній квартирі. Відвідайте наші відділи продажу за адресою с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Леніна 10-А і також Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова, 74. Детальну інформацію вам охоче представлять за телефонами: 067-735-76-76 и 067-409-36-36.

Усі новини