Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці: за 300 метрів від Києва!

ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці: за 300 метрів від Києва!

Кращого місця для здорового способу життя Ви не знайдете! ЖК «Щасливий» на вулиці Яблуневій знаходиться вдалині від міського димового туману та виробництв. До того ж комплекс розміщений усього за 300 метрів від            Києва. Загалом, майбутнє – за ЖК «Щасливий»: комплекс на вулиці Яблуневій буде складатися з 8 10-поверхових цегляних будинків. Всі вони будуть витримані в одному стилі, пофарбовані у яскраві кольори (жовто-зелено-фіолетові). Перші поверхи будинків будуть відведені для розвитку бізнесу. Хто не мріяв про роботу у своєму будинку? Дитячий садок і барвисті майданчики-містечка будуть на подвір’ї. Також у цьому комплексі відкриють супермаркет «Фора». У кварталі буде ще ультрасучасне мультифункціональне спортивне поле з футбольними воротами, баскетбольними кільцями і бездоганним покриттям з розміткою. Все для нового покоління здорових та сильних українців, для благополучних молодих сімей! І до роботи дістатися не проблема: до м. «Виставковий центр» до «Теремки» їздить 904 маршрутка. Тут дуже розвинена інфраструктура: : http://novabydova.com.ua/sobytiya/infrastruktura-zhk-shchasliviy-v-sofievskoy-borshchagovke.

У першому будинку, який складається з 4 секцій, фасадні роботи вже на фінальній стадії. Покупцям тут подобаються планування квартир. І також якість газових котлів, батарей, мідної електропроводки, водопроводу, вікон і металевих вхідних дверей. Тут все буде підіймати настрій: будинки теплі, яскраві, все від плінтусу до ліфту – акуратне і якісне. І ціни на порядок нижчі за київські.

Адреса 2-ої черги – вулиця Яблунева, 13-Б і вона зростає не днями, а годинами, вже будують 5-ий поверх. В середньому, від закладки фундаменту до введення - в експлуатацію будинку від компанії «НоваБудова», проходить майже рік.

Будівництво цього ЖК закінчиться у 2018 році. Вам залишається тільки встигнути до цього часу придбати свою нову, світлу, простору, надійну квартиру.

«НоваБудова» з кожним роком удосконалює будинки, отож ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці буде ще кращим! Напевно, Ви в курсі, що телеведуча Ольга Фреймут обрала саме ЖК «Щасливий». А Ви переконайтесь у якості квартир особисто! Вам з радістю все покажуть та розкажуть, приїжджайте! Про зустріч можна домовитися за телефонами: (044) 223-33-40, (067) 885-40-40. Щасливого 2016 року разом з ЖК «Щасливий»!

Усі новини