Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Шлях до фінішу: фасад на Леніна 10-А

Шлях до фінішу: фасад на Леніна 10-А

Гарний десятиповерховий будинок стане прикрасою Петропавлівської Борщагівки. І це тільки початок, адже там планується зведення цілого комплексу з 5-ти десятиповерхівок.

Нагадуємо, що фасад виконується за методикою ТМ «Baumit». В даному випадку, ми використовуємо повну систему ТМ «Baumit», яка являється запорукою надійності технологій.

Петропавлівська Борщагівка – це вигідне місцезнаходження у багатьох відношеннях. По-перше, поряд з ЖК «Щасливий» знаходиться озеро, місце де ви зможете відпочити або провести час з друзями або сім’єю. Також неподалік знаходиться ліс, а це означає чисте повітря, якого так часто не вистачає у мегаполісі, вам гарантоване!

По-друге, це невелика відстань до кільцевої дороги (усього лише 600м), яка зв’язує транспортні потоки різних напрямків. Зовсім поруч станція метро «Академмістечко»: 7 хв. Маршрутним таксі або 5 хв. на авто – і всього за 15 хвилин ви у центрі Києва!

По-третє, невелика відстань до Києва, дає вам доступ до міських освітніх закладів. Відстань до найближчої школи – 950 метрів, до поліклініки – 800 метрів.

Ну, і, звичайно, близькість до торгових центрів, що має неабияке значення. Лише 600 метрів - і ви у продуктовому супермаркеті «Білла», а якщо потрібні інструменти або предмети домашнього затишку – «Епіцентр» до ваших послуг!

Приїздіть та переконайтесь самі!!!

За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу: 044-228-63-61 та 067-409-36-36.

Усі новини