Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новим рекламним обличчям ЖК «Щасливий» стала Ольга Фреймут!

Новим рекламним обличчям ЖК «Щасливий» стала Ольга Фреймут!

Переважна більшість киян, бажаючих придбати квартиру в Києві, вже декілька тижнів спостерігають на вулицях столиці борди з написом «Забудовники, Увага! Інспектор». Інтригуюче послання з фото чарівної Ольги Фреймут багатьох наштовхнуло на думку про підготовку телешоу з перевіркою будівельних компаній. Забудовники з Києва напевне вже почали очікувати інспектора Фреймут у гості.

Проте, прийшов час розвіяти всі чутки та здогадки. Борди стали ні чим іншим, як анонсом до грандіозної події у роботі компанії «НоваБудова». І ми раді повідомити, що новим рекламним обличчям житлового комплексу «Щасливий» стала незрівнянна Ольга Фреймут.

Директор з маркетингу ЖК «Щасливий» розповідає про вибір компанії: «Цей вибір був непростий і достатньо продуманий. Обираючи кандидатуру, ми шукали ідейний, сильний характер, близький за духом нашій компанії. Ми будуємо будинки, фактично створюємо основу сімейного вогнища, і як надійний забудовник цінуємо думку та відгуки професіоналів.

Саме тому ми обрали Ольгу Фреймут. Вона давно відома телеглядачам своєю строгістю, принциповістю і справедливістю. Від погляду Ольги не вислизне ні одна деталь, вона об’єктивна у своїх оцінках, що робить об’єктивним і її вибір.

Телеведуча уособлює у собі основні принципи компанії «НоваБудова»: відповідальність, відвертість, якість.

Під час будівництва ЖК «Щасливий» ми керувалися тими ж самими правилами. Наші комплекси збудовані, перш за все, для сімей. Тому максимум уваги приділяється кожному етапу будівництва – починаючи з вибору місця для комплексу, закінчуючи ремонтом квартир. Ми хочемо забезпечити наших мешканців не просто житлом, а сучасними квартирами сучасного рівня.

Надійний забудовник завжди відповідає за результат. І компанія «НоваБудова» з радість представить сотні тисяч квадратних метрів житлової площі, які вже введені в експлуатацію і приймають жителів у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці. На даний момент в експлуатацію введено 100 000 тис. м2 житла.

ЖК «Щасливий» тішить особливою атмосферо тепла та затишку. Це не пусті слова, а думка сотень сімей, які відмітили новосілля у нових квартирах. Відгуки про забудовників завжди складають основу репутації, тому ми цінуємо думку кожного нашого клієнта і завжди раді, що наші старання оцінюються гідно. Працюючи з 2005 року, ми встигли стати одними з лідерів ринку нерухомості.

Якщо ви шукаєте відповідь на запитання «які забудовники Києва надійні?», прислухайтесь до думки Ольги Фреймут, а ще краще приїздіть у гості в ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова» і переконайтесь самі!

Усі новини