Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новини для інвесторів ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

Новини для інвесторів ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – один з багатьох об’єктів будівельної компанії «НоваБудова». Трохи вивчивши інформацію, Ви виявите, що наша компанія зарекомендувала себе швидкістю і якістю будівництва. За період 2005-2015 «НоваБудова» ввела в експлуатацію 100 000 м2 житла.

6-та і 7-ма черги на вулиці Леніна будуть в традиціях ЖК «Щасливий»: стильно і якісно.

7-черга – успішний старт, завершений котлован.

Небагато про 6-ту чергу: проектом передбачено 10 поверхів, всього 1 секція. Цей будинок буде цегляним. Вже залита фундаментна плита. Є й готові квартири в продажу – в будинках 10-Б, 10-Г, 10-Д. Гарний вибір 1-, -2 та 3-кімнатних планувань на будь-який смак: http://novabydova.com.ua/proekty/zhk-shchaslivij-na-lenina-10g?rooms=1,2,3&house_id=10,11,2.

5-ий будинок комплексу на Леніна 10-Д, активно готують до заселення.

Всередині та зовні завершуються оздоблювальні роботи: -

- ошпакльовані під’їзди, пофарбовані стелі;

- встановлюють ліфти у 4-ох секціях;

- завершується монтаж дверей;

- змонтували короба для лічильників води;

- у квартирах інтенсивно проходить розводка газу та інших комунікацій;

- завершується утеплення будинку.

10-Г – це будинок, поблизу якого закінчується укладання тротуарів. У квартирах вже підключений газ (на місяць раніше запланованого). Після ввімкнення котлів, розпочнуться ремонти.

Потенційним покупцям буде цікаво знати:

- в ЖК «Щасливий» можна купити квартиру з документами;

- у мешканців прямі договори на комунальні послуги, незважаючи на наявність свого ЖЕКу;

- ціни різні: однокімнатні на 11 поверсі – це одне, квартира з видом на озеро – ціна вже інакша. Скільки Ви готові віддати в підсумку за квартиру, це залежить від відсотку передплати: чим більша перша частина оплати, тим дешевше вийде загалом.

За опитуваннями, людей в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці приваблює прекрасне розміщення. Тут розвинена інфраструктура, багата природа (ліс та озеро помітні з багатьох квартир), біля комплексу розміщена зупинка маршрутного таксі. Розширення комплексу приваблює підприємців (спеціально для них в цоколях є офісні площі).

Шукаєте квартиру? Прислухайтеся до вибору Ольги Фреймут та заселених молодих сімей, число яких – більше 1000. На всі запитання Вам чемно дадуть відповіді за телефонами: (067) 409-36-36, (067) 990-46-46. Телефонуйте просто зараз!

Усі новини