Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

Для усіх, хто шукає та обирає житло у новобудовах Львова, ми раді розповісти про етапи будівництва комплексу «Щасливий» по вул. Біговій, 17.

Вже в Києві у своїй практиці ми успішно запровадили сучасну технологію монолітно-каркасного будівництва, яка зарекомендувала себе як покращена система через підвищену міцність, довговічність і надійність житлових будівель. Тому будинки у комплексі Львова зводяться за найкращим досвідом компанії.

Наразі на будівельному майданчику тривають роботи зі зведення першого будинку комплексу.  Будівництво перебуває на етапі 11-го поверху. Паралельно йде активне зведення зовнішніх стін, що виконуються з якісної червоної цегли.

У комплексі окрім житлових приміщень передбачено комерційну нерухомість для офісів компаній, під розвиток вашого бізнесу або для відкриття власної справи. Також для зручності мешканців у ЖК буде підземний паркінг, дитячі майданчики, сучасне спортивне поле, територія для відпочинку з лавочками і гарним фонтаном.

Щоб дізнатися про наші планування квартир та обрати саме те, яке відповідає вашим вподобанням, телефонуйте до відділу продажів ЖК «Щасливий» у Львові за телефонами: (032) 253-37-07, (067) 426-70-70, ми з радістю допоможемо вам зробити ваш кращий вибір!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!

Усі новини