Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Петропавлівська Борщагівка: придбайте затишне житло!

Петропавлівська Борщагівка: придбайте затишне житло!

В будинку на Леніна 10-А завершене утеплення та оздоблення фасаду будівлі. Завершені усі роботи з монтажу покрівлі. Також закінчені роботи з укладання стяжки на підлогу та розводки опалювальної сантехніки. На завершальному етапі – встановлення дверей у квартирах.

На даний момент ведуться підготовчі роботи з встановлення котлів та радіаторів у квартирах. Роботи з підключення до централізованої каналізації знаходяться на завершальному етапі. У під’їздах проводяться роботи з укладання плитки на підлогу, оздоблення стелі та стін. Активно просуваються роботи з розводки газу у квартирах.

По сусідству у будинку на Леніна 10-Б, без зупинок триває будівництво останнього 11 поверху, і навіть ведуться роботи з підведення каналізації до споруди!

У третій черзі житлового комплексу у Петропавлівці, в будинку на Леніна 10-В, вже збудовані 3 поверхи, розпочаті підготовчі роботи з монтажу 4-го поверху.

Компанія «НоваБудова» піклується про те, щоб ні сніг, ні морози не похитнули ваші наміри придбати власне житло у нашому житловому комплексі «Щасливий». Відвідайте наш відділ продажу та купіть затишну і теплу квартиру! За інформацією звертайтесь за телефоном: 067-409-36-36.

Усі новини