Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Святкове відкриття будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

Святкове відкриття будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

6 серпня у м. Львів відбулася без сумніву урочиста подія – відкриття будівництва нового комплексу ЖК «Щасливий». На святковому відкритті зібралися співробітники, гості та партнери компанії «НоваБудова», а по-сімейному атмосферну програму заходу провів неповторний ведучий Андрій Макаренко.

За традицією захід розпочався вступним словом генерального директора Євгена Савочки. Голова компанії розповів усім присутнім про здійснення давньої мрії та нових перспектив будівництва у Львові, місті,  яке для багатьох являється таким особливим та улюбленим. «Мені дуже приємно, що компанія «НоваБудова» може презентувати свій стандарт якості житла для жителів Львова» - поділився генеральний директор. Варто додати, що львівський комплекс «Щасливий» буде складатися з трьох 16-поверхових будинків, загальною площею більше, ніж 47 800 м2 і буде розрахований на 602 квартири з сучасними зручними плануваннями. А в самому комплексі для комфорту мешканців передбачені дитячі майданчики, магазини, аптеки, зони відпочинку для дітей та дорослих, спортивне поле, прикрасою кварталу стане фонтан та приємно озеленена територія комплексу.

Особливої яскравості святу додали шановані та дорогі гості компанії «НоваБудова», серед яких головний архітектор проектів ГІП «Містопроект» Юрій Миколайович Столяров, який приєднався до львівського проекту ЖК «Щасливий», обличчя компанії  і зіркова телеведуча Ольга Фреймут, а також переможниця «Голос країни – 2016» і власниця квартири в ЖК «Щасливий» Віталіна Мусієнко, яка виконала для присутніх декілька пісенних композицій. Але найбільшим урочистим моментом стала закладка капсули часу, де Євген Савочка зачитав символічну «Декларацію щастя» як побажання для кожного майбутнього мешканця ЖК «Щасливий».

Компанія «НоваБудова» бажає будувати таке житло, де кожен почував би себе щасливим. За питаннями придбання квартири в ЖК «Щасливий», у Львові, звертайтесь за телефонами нашого відділу продажу: (032) 253-37-07, (067) 426-70-70 і наші менеджери детально зорієнтують Вас у наявності квартир и проведуть усю необхідну консультацію. Приєднуйтесь та відкривайте нові перспективи разом з ЖК «Щасливий»!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»

Усі новини