Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Путівка на Кіпр від «НоваБудова»

Путівка на Кіпр від «НоваБудова»

Інтерв’ю зі щасливими переможцями розіграшу призів

Як вже знають наші жителі та інвестори, 23 квітня у Софіївській Борщагівці відбулася радісна подія – урочисте відкриття 3-ох черг комплексу «Щасливий» і закладка капсули будівництва дитячого садка. Святковий день був переповнений яскравими емоціями, привітаннями, виступами улюблених зірок і просто душевною атмосферою. А наприкінці свята відбувся довгоочікуваний та інтригуючий розіграш цінних подарунків від компанії «НоваБудова», яка так полюбляє бачити щасливі усмішки своїх мешканців і втілювати мрії в реальність.

Нам вдалося поспілкуватися з головним переможцем розіграшу – власниками курортної путівки до екзотичного Кіпру, нашими мешканцями, Іриною і Олександром, які погодились поділитися враженнями про свою незабутню подорож.

- Олександре, Ірино, опишіть Ваші емоції, коли Ви зрозуміли, що перемогли і путівка на Кіпр дісталася саме Вам?

- Ірина: Враження неочікувані. Зрозуміла справа, коли кожен очікує на виграш, а перемагає хтось один. Я була безмежно рада, тому що чоловік багато працює і йому просто необхідний був відпочинок. Більше того, ми самі кримчани і звикли до моря. А зараз Крим для нас недосяжний. Тому цей виграш став для нас урочистістю і справжнім святом. Окрім цього, дуже вдячні тим людям, які підготували всі необхідні документи. Ніколи такого не було, щоб хтось так дбав і непокоївся про нас. Усе було підготовлено, і ми просто отримали задоволення.

Олександр: А я сказав: «Ну, так і має бути! (сміється). А взагалі були дуже задоволені, я особливо радий був бачити, що дружина така радісна. Шкода, що усією сім’єю не змогли поїхати, але все одно дуже добре провели час. Велике, вам дякую!

- Ви провели на святі відкриття комплексу ЖК «Щасливий» у Софіївці увесь день, які враження у Вас залишилися?

- Ірина: Ми придбали в ЖК «Щасливий» 2 квартири: собі та дітям. І прийшли усі разом, але пошкодували, що не взяли решту наших родичів. Свято дуже сподобалося, тому що видно було, що все зроблено з любов’ю і продумано до дрібниць. Добре та приємно провели час. Радісно, що забудовник, компанія «НоваБудова», організовує такі свята. Здавалося б, збудували будинки, продали квартири і все, «до побачення!». Але ні. Це завжди приємно, коли для людей щось робиться.

- Чи очікували Ви, що станете переможцями?

- Олександр: Ну, для дружини це більше був сюрприз, а для мене скоріш за все підтвердження внутрішнього відчуття. Якось відчувалося, що переможемо.

- Чи часто Вам посміхається удача? Чи можете Ви назвати себе щасливими людьми?

- Ніколи ще такого не було! Взагалі, у нас з вашою компанією багато що пов’язує, ще вигравали фірмову чашку, син та невістка стали одними із переможців в акції та виграли квитки на суперфінал шоу «Голос країни». Отож, навіть і не знаю, гадаю, варто купити у вас ще одну квартиру!

Олександр: Я зазвичай ні в чому такому участі не приймаю, неазартна людина. Але діватись було нікуди, подумав: «Гаразд, запишемося».

- Яким відкрився для Вас Кіпр? Чи знали ви щось про острів до поїздки?

- Ірина: Ми приїхали і на нас чекав чудовий готель. Завдяки його місце розташуванню в нас була чудова нагода не тільки сидіти на узбережжі, але й гуляти по місту, адже валятися цілий день на пляжі – це не про нас. Ми дуже задоволені поїздкою і вдячні за те, як все було організовано.

Олександр: Для мене стало відкриттям те, що Кіпр острів дуже суворий у плані життя. Все-таки вулканічні ґрунти, і щоб щось виростити треба неабияк потрудитися. Але люди зробили просто «цукерочку» з цього острова, хоча це досить непросто. Ми з сім’єю переселенці з Криму, і тому частково острів нагадував нам Крим.

- Опишіть своє найяскравіше враження від Кіпру.

- Ірина: Дуже привітні люди і теплий прийом, усі намагалися допомогти. А ще мешканці Кіпру, як нам здалося, дуже люблять свою культуру. В нас навіть були тематичні вечори кіпрської культури. Мені дуже сподобалося. Загалом, тут все зроблено для того, щоб туристи змогли гарно провести час і відпочити.

- Як давно Ви живете в ЖК «Щасливий»? Чому Ви зупинили свій вибір саме на нашому комплексі?

- Ірина: Ми тільки нещодавно купили житло. Спочатку ми винаймали квартиру неподалік звідси і самі спостерігали за ходом будівництва, що воно проходило швидко, роботи не переривалися. І місце розташування для нас дуже зручне.

- Чи задоволені Ви своєю квартирою? Чи порадили б Ви своїм друзям чи знайомим придбати житло в ЖК «Щасливий»?

- Ми тільки нещодавно отримали ключі, оформили квартиру і тільки плануємо приступити до ремонту. Так, ми рекомендували житло і радіємо, що багато наших знайомих теж купили квартири і живуть просто поряд з нами у цьому ж будинку.

- Чи вірите Ви, що Вам неодноразово ще пощастить в ЖК «Щасливий»?

- Ірина: Звичайно вірю!

- Олександр: Ми не женемося за цим, але якщо так станеться, то, звичайно нехай стається!

Велике дякую Олександру та Ірині за цікаву розмову! А кожному нашому мешканцю бажаємо продовжувати вірити у мрії і будувати своє щасливе життя з ЖК «Щасливий».

Слідкуйте також за акціями та новинами на наших сторінках у соціальних мережах ВКонтакті: http://vk.com/novabydova, Facebook: https://www.facebook.com/NovaBydova/ і Instagram: https://www.instagram.com/novabydova/ і нехай Вам завжди посміхається удача!

Усі новини