Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > «Щасливий сад» – щасливий старт!

«Щасливий сад» – щасливий старт!

Будівельна компанія «НоваБудова» піклується про майбутнє покоління на справі – будує дитячі садки у житловому комплексі «Щасливий», який знаходиться у Петропавлівській Борщагівці.

10 вересня 2015 року відбулася церемонія закладки символічної капсули на місці майбутнього садка. Цього сонячного ранку «НоваБудова» познайомилася з найменшими жителями ЖК «Щасливий», а під час знайомства дітям дарували барвисті повітряні кульки!

На свято приїхали представники влади. Михайло Генадійович Лезник, замісник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації, звернувся до всіх гостей свята, побажав сил будівельникам, а майбутнім вихованцям садка терпіння та успіхів. А замісник голови сільради Петропавлівської Борщагівки Олександр Іванович Оболонський, що «НоваБудова» стрімко розвиває інфраструктуру регіону і досить вигідно вирізняється на ринку будівництва. І будівництво садочка – надважливе для розвитку Петропавлівки та інфраструктури усього мікрорайону через нестачу місць у садочках Петропавліської Борщагівки і столиці.

Несподіванкою свята для гостей став приїзд найвідомішої української дитини – переможця всеукраїнського вокального талант-шоу телеканалу «1+1» «Голос. Діти – 2015» Романа Сасанчина. Хлопчик дуже проникливо виконав декілька українських хітів «на всі часи». А незрівнянна телеведуча, журналіст і модель Ольга Фреймут провела лотерею для маленьких жителів ЖК «Щасливий». Усі дітки були заохочені символічними подарунками для розвитку художнього таланту, шоколадними гостинцями та цінними призами, а мами – червоними трояндами. Ольга Фреймут підтвердила, що «НоваБудова» звоювала її довіру, а затишна Петропавлівка приваблює ще більше, ніж центр Києва.

Найзворушливішим моментом дня було ось що: за пропозицією ведучого свята Андрія Макаренка діти намалювали свої мрії. І щоб вони здійснилися, генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Савочка разом з Ольгою Фреймут закрили малюнки в капсули і заклали у фундамент майбутнього садка. У привітальній промові директор висловив надію, що саме у цьому садочку не тільки почнуть здійснюватися мрії дітей ЖК «Щасливий», але й рости та розвиватися відомі люди: знамениті художники, порядні політики, сильні бізнесмени. «Можна сказати, що сьогодні ми з вами відкриваємо нову сторінку в історії ЖК «Щасливий», так як досі ми будували житло тільки для вас. Тепер ми будуємо разом з вами майбутнє. І робимо першу інвестицію у це майбутнє», - сказав у промові Євген Савочка.

Подія завершилася елегантним святковим фуршетом. Було багато захоплюючих відгуків про свято и радості від того, що вже незабаром в комплексі збудують дитячий садок. Яскравим фіналом став концерт з неперевершених кавер-версій популярних пісень від групи «Кавальєрос».

Від імені компанії ми бажаємо вам розумних та успішних дітей, які відвідуватимуть «Щасливий садок»! Вони обов’язково повинні жити в атмосфері щастя. Творіть нову історію тут, продовжуйтесь у дітях!

Усі новини