Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Потужний початок у Петропавлівській Борщагівці!

Потужний початок у Петропавлівській Борщагівці!

Після здійснення ряду підготовчих заходів 26 квітня відбулась довгоочікувана церемонія відкриття будівництва другої черги по вул. Леніна 10Б.

У ній взяли участь представники адміністрації та голови сільрад:

голова Райдержадміністрації Києво-Святошинського району Пак Володимир Ігорович,

голова ради Києво-Святошинського району Луцюк Володимир Володимирович,

голова Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради Кодебський Олексій Іванович,

заступник голови сільради Петропавлівської Борщагівки Оболонський Олександр Іванович,

член виконкому Петропавлівсько-Борщагівської сільради Негруца Олександр Іванович,

член виконкому Лайшев В’ячеслав Петрович.

Вони звернулись з привітальною промовою до керівництва компанії та команди будівельників. У їх привітанні відчутна була подяка за поповнення бюджету, за створення нових робочих місць. Лунали слова побажань сили та мужності, і Божої підтримки для усього колективу.

Нашій компанії досить важлива узгоджена робота з держслужбовцями, тому що завдяки спільним зусиллям ми зможемо будувати якісне житло і якомога краще обслуговувати клієнтів. Особливим гостем програми був Василь Вірастюк. Він за кермом екскаватора викопав перший ківш землі для фундаменту нового будинку. Рука найсильнішого богатиря світу 2006-2007 заклала початок будівництва нового будинку. Закінчилась церемонія святковим фуршетом у радісній та урочистій атмосфері.

Нагадуємо, що ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці – це комплекс з 5 багатоповерхових сучасних, якісно утеплених будинків та дитячого садка. З питань придбання і також інвестування звертайтесь у відділ продажу нашої компанії, де ви зможете за горнятком запашної кави дізнатись  у наших менеджерів усі відповіді на запитання, які вас зацікавлять.

Усі новини