Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Казкові пригоди разом з «НоваБудова»

Казкові пригоди разом з «НоваБудова»

Найкраще, що може подарувати людина людині – це увага, турбота, обійми, сімейний затишок. Одним словом – любов. Щоб проявити її, 8 та 9 листопада представники компанії «НоваБудова» навідали одну з найбільших сімей в Україні. Мова йде про дитячий будинок-інтернат «Казка», що в місті Щорс.

Цей дитячий будинок дійсно нагадує напівзабуту казку. Мабуть, тому що знаходиться практично біля самого порогу Білорусії. Щоб потрапити туди з ЖК «Щасливий», прийдеться провести в дорозі майже 5 годин. Влітку дітей запрошують пожити далекі родичі і просто гарні люди. В решту сезонів на декілька днів приїжджає цілий автобус небайдужої молоді, щоб подарувати дітям свято і корисні навички.

До цієї компанії приєдналися і ми. Обидва дні зранку і до вечора ми спілкувалися та грали з малятами і підлітками, проводили майстер-класи з футболу, біт-боксу, хіп-хопу, бісероплетінню, стрижці, ліпленню, манікюру, вокалу. Розповідали повчальні історії про те, як робити правильний вибір між миттєвими бажаннями та перспективним вкладенням сил і часу, між жадібністю та відвертістю. А вечорами залучили всіх до ток-шоу «Велике прання».  Там персонаж, який вів розгульне життя, сперечався з хлопцем, який поборов пристрасть до алкоголю, цигарок, наркотиків, образам та жадібності. І також, концертна програма від організаторів: танцювальні, театральні, музичні номери, скетчі. Діти також показали чому навчилися під час майстер-класів. Наприкінці недільного вечора кожен з 99 мешканців «Казки» отримав подарунок (іграшки, книги, канцелярські товари та засоби гігієни, солодощі), а також підібрали взуття та одяг. Загалом, такі поїздки фінансуються за рахунок активістів.

Дуже допомогла цього разу акція «Ice bucket challenge» на підтримку дитбудинку «Казка». І, звісно, ж внесок компанії «НоваБудова». Адже мета нашої компанії – щоб кожен був щасливий вдома! Сподіваємось, що наші зусилля дадуть дітям стимул досягти успіху у житті, затвердитись, як особистість, і звичайно, створити свою щасливу сім’ю.

Усі новини