Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Квартири з видом на озеро – вже в продажу!

Квартири з видом на озеро – вже в продажу!

Шановні жителі та майбутні інвестори житлового комплексу «Щасливий»! Повідомляємо Вам радісну новину про початок продажу квартир в будинку з видом на озеро! Цей будинок на вулиці Леніна, 10-Д у Петропавлівській Борщагівці. У ньому 210 квартир. Вартість кожної квартири виправдана її європейськими стандартами. Будинок збудований тільки із безпечних для здоров’я матеріалів. Незабаром будівля матиме гарний фасад в кольоровій гамі комплексу. Будинок буде утеплений за австрійською технологією. У кожній квартирі встановлять двоконтурний італійський газовий котел.

Інфраструктура комплексу надзвичайно багата завдяки вдалому розміщенню та близькості до столиці (600 м). На території ЖК «Щасливий» знаходиться "Coffee and Flowers" cafe, продовольчий магазин, салони, аптека. Зовсім поруч з комплексом – супермаркети «Ашан» з «Променада-парком» та рестораном японської кухні, «Білла», «Епіцентр», «Технополіс», заправка КЛО, салон краси, банки «Аваль» та "UniCredit" (подробиці дивіться тут:

http://schastliviy.com.ua/about#infrastructura). Власникам квартир 10-Д будуть доступні ключові транспортні розв’язки, метро («Академмістечко і «Житомирська») та зупинка громадських маршрутів 743, 743д, 56.

Покваптесь вибрати найкраще планування. Зателефонуйте зараз у відділ продажу №1 (067) 409-36-36 або відділ продажу №2 (067) 990-46-46.

Усі новини