Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Зручні можливості: квартири «під ключ» від компанії «НоваБудова»

Зручні можливості: квартири «під ключ» від компанії «НоваБудова»

Компанія «НоваБудова» продовжує пропонувати нашим інвесторам і клієнтам найкращі можливості та рішення для придбання житла. Одним з наших сервісів є  квартири з ремонтом «під ключ» від забудовника.

Чому це зручно?

Придбання житла з євроремонтом «під ключ» дозволяє вам уникнути усіх проблемних і довготривалих питань, що пов’язані з ремонтом. Заощаджуючи свій час і сили, ви одразу отримуєте квартиру, готову для життя.

Як виглядають ремонти в квартирах ЖК «Щасливий»?

Для кожної квартири з ремонтом розробляється окремий дизайнерський проект. Це робить інтер’єр і атмосферу кожної квартири цікавою та унікальною.

У приміщеннях повністю виконується сантехнічне та електричне розведення з усіма виходами, розетками, вимикачами. Оформлено санвузли, встановлено сантехніку, покладено якісну плитку на підлогу та стіни. У кімнатах встановлено дерев’яні двері, поклеєно флізелінові шпалери, зроблено натяжну стелю та підлогу з підігрівом. Тепла підлога разом з радіаторними батареями з індивідуальним регулюванням температур, нададуть затишку у вашій оселі у холодний час року.

А головне, завдяки нашому досвіду та оптимізації процесу ремонту, готову квартиру в ЖК «Щасливий» ви можете придбати за доступною та розумною ціною.

Обирайте таку квартиру, яку ви завжди хотіли! Щоб дізнатися про наші пропозиції та квартири в наявності, звертайтеся за телефонами: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06, будемо раді допомогти вам зробити кращий вибір!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!

Усі новини