Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > В гостях у мешканців «Казки»

В гостях у мешканців «Казки»

21-22 лютого відбулася благодійна поїздка команди волонтерів і небайдужої молоді в дитячий інтернат «Казка» м. Щорс. У поїздці брали участь 37 чоловік, які приготували для дітей захоплюючу програму «Гаряче серце».

В санаторії проживає майже 100 дітей, які обділені щастям зростати в родині. У ході програми вони змогли поспілкуватися з гостями, почути багато повчальних та надихаючих історій, і також прийняти участь в найцікавіших майстер-класах. Діти вчилися бітбоксу, складанню орігамі, плетінню бісером, робити зачіски і багатому чому ще, а також приймали участь у спортивних турнірах з футболу і волейболу, які подарували усім масу емоцій. Окремим пунктом програми була театральна постановка, присвячена Різдву, яка не залишила нікого із юних глядачів байдужими. А наприкінці кожна дитина отримала персональний подарунок з набором для творчості, спортивним інвентарем і, звичайно ж, солодощами.

Одним з пріоритетів компанії «НоваБудова» являється внесок у справжні сімейні цінності. Саме тому компанія підтримує важливу ініціативу допомоги дітям-сиротам. Адже вчасно простягнута рука допомоги та підтримки так необхідна для дітей, щоб знайти себе і важливі орієнтири у житті.

Сподіваємося, що й цього разу нам вдалось подарувати свято інтернату «Казка». Адже щастя стає більше, тільки тоді, коли ним ділишся з іншими!

Усі новини