Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > За крок до щастя – з «НоваБудова»!

За крок до щастя – з «НоваБудова»!

Шановні жителі ЖК «Щасливий», а також майбутні інвестори компанії «НоваБудова»! Ось, і закінчується будівництво житлового комплексу «Щасливий» у с. Софіївська Борщагівка! З радістю повідомляємо вам про введення в експлуатацію будинку по вул. Щасливій, 50 на цілих 6 місяців раніше задекларованого терміну! Усі комунікації будуть підключені на протязі трьох наступних місяців.

Разом з підключенням зовнішніх комунікацій буде відбуватись озеленення прибудинкової території.

Інвесторів будинку по вулиці Щасливій, 61 також є чим здивувати. У квартирах на 5-их поверхах у 3 і 4 секціях будинку завершили споруджувати міжкімнатні перегородки і приступили до 1 та 2 секції. В приміщеннях закінчили штукатурні роботи.

Незабаром розпочнеться встановлення дверей у квартирах. Також доробляють електропроводку, квартири з 1-го по 4-ий поверхи вже з електрикою.

Сантехнічні відведення монтують у всіх секціях, а в 4 секції ці роботи вже закінчили.

Активно просуваються зовнішні роботи в цьому будинку. Розпочали утеплювати 1 та 2 секції фасаду. Перекриття даху зроблено, закінчується монтаж козирків. Там, де готовий фасад, почали робити зливову каналізацію.

Малярні роботи на стінах та стелі під’їздів почали у 4 секції, скоро розпочнуться такі роботи і в інших під’їздах. Стяжку підлоги у підвальних приміщеннях почнуть заливати на цьому тижні.

Доки працівники компанії «НоваБудова» старанно споруджують затишні будинки ЖК «Щасливий», ви також працюєте, не покладаючи рук, щоб втілити мрію у власному новому житлі. Тому залишився єдиний крок назустріч – прийдіть у наш відділ продажу в с. Софіївська Борщагівка, вулиці Волошковій, 74. Деталі за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76. Наші працівники чекають вас сьогодні, щоб ви змогли особисто переконатись у надійності нашої компанії!

Усі новини