Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Відбірковий турнір «НоваБудова Чемпіонат України» у Чернівцях!

Відбірковий турнір «НоваБудова Чемпіонат України» у Чернівцях!

У місті Чернівці 1-го лютого 2014 року відбувся турнір з міні-футболу. Організатором змагань виступила Християнська спортивна ліга міста Чернівці, а спонсором і на цей раз стала наша будівельна компанія «НоваБудова».

У турнірі взяли участь 8 команд: YoungLife (A), ФК Політех 1, Рилєєва, YoungLife (B), ФК Політех 2, ФК Україна, ФК Валя Кузьмин, а також гості, запрошені з Молдови (м.Бєльці) – команда ФК Бєльці. Загалом, в змаганнях взяли участь близько 100 юнаків.

Одразу після жеребкування розпочалися ігри в турнірних групах. У фіналі зустрілися два сильних супротивники: ФК Валя Кузьмин та гості з Молдови – ФК Бєльці. Перемогу здобула команда ФК Валя Кузьмин з рахунком 2:4.

Турнір пройшов у дружній та захоплюючій боротьбі. Суперники намагалися перекрити всі зони і не дати супротивнику жодного шансу на перемогу. Учасники турніру продемонстрували вміння працювати в команді і показали гарні результати у фінальних зустрічах.

Нагадуємо, що фінал турніру «НоваБудова Чемпіонат України» відбудеться цієї весни у місті Києві. З нетерпінням очікуємо зустрічі з усіма футбольними фаворитами, щоб визначити справжнього чемпіона України!

Усі новини