Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Футбольний турнір «НоваБудова» Чемпіонат України у м. Селидове

Футбольний турнір «НоваБудова» Чемпіонат України у м. Селидове

З 1 по 2 березня 2014 року у місті Селидове Донецької області відбувся відбірковий футбольний турнір у рамках проекту «НоваБудова Чемпіонат України» за підтримки нашої будівельної компанії «НоваБудова».

У турнірі взяли участь десять юнацьких команд «Non-Stop», «Стимул», «Стахановець», «Шахтар», «Дружба», «Freestyle», «Вітерець», «Кемпус Донецьк», «Реформатор», «Угольок» з міст Селидове, Красноармійськ, Димитрів та Донецьк. Ігри проходили у Палаці спорту «Авангард».

Метою футбольного турніру була популяризація здорового способу життя та розвитку моральних і духовних цінностей серед молоді.

На головній футбольній арені міста Селидове 1-го та 2-го березня проходили найяскравіші баталії. Підтримати команди прийшли їх товариші, рідні та близькі. Більш за все вболівальникам сподобався фінал, де зустрілися 2 найсильніші команди турніру «Non Stop» (м. Селидове) та «Стимул» (м. Красноармійськ), і тільки серія післяматчевих пенальті визначила переможця, яким стала команда «Стимул».

Компанія «НоваБудова» вітає переможця та чекає команду «Стимул» на фінальний поєдинок «НоваБудова Чемпіонат України», який відбудеться незабаром у місті Києві.

Усі новини