Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Актуальні пропозиції від ЖК «Щасливий»

Актуальні пропозиції від ЖК «Щасливий»

Компанія «НоваБудова» продовжує інформувати Вас про етапи будівництва у Софіївській Борщагівці та Петропавлівській Борщагівці.

Як знає переважна більшість наших інвесторів, будинок на вул. Яблуневій, 5-а, б, в у Софіївській Борщагівці успішно введений в екпслуатацію на 3 місяці раніше задекларованих термінів. Це надало можливість жителям приступити до ремонтів у своїх нових квартирах вже зараз. Паралельно проходить активне будівництво 2-ої черги по вул. Яблуневій, 13-а, б. Тут проводиться стяжка, штукатурка та утеплення фасаду. Найближчим часом на 1-му поверсі будинку відкриється супермаркет «Фора», де буде весь необхідний асортимент продуктів. 3-тя черга знаходиться на етапі будівництва 6-го поверху. Також залитий фундамент 4-ої черги та дитячого садка, розміщеного прямо на подвір’ї будинку 5-а, б, в. Це є безсумнівною перевагою ЖК «Щасливий» для сімей з маленькими дітками, адже вести дитину в садок для працюючих батьків буде складати декілька хвилин.

У Петропавлівській Борщагівці на вул. Соборній 10-Д/1 збудована коробка будівлі з цегли, а також проводиться утеплення фасаду. На останніх поверхах будинку проводяться штукатурні роботи. Повністю завершений фасад дитячого садка по вул. Соборній, 10-Ж. Зведені останні поверхи в будинку по вул. Соборній, 14, і паралельно проводяться штукатурні роботи і виконується стяжка підлоги. Тут Ви зможете обрати найкращу із доступних планувань. Адже місцезнаходження комплексу «Щасливий» передбачено таким чином, щоб розвинена інфраструктура Києва гармонійно поєднувалась з красивими пейзажами за Вашими вікнами. А зовсім неподалік розміщене озеро, де зручно проводити вихідні з родиною, велопоїздки та зустрічі з друзями, прогулянки на роликах та пікніки. За усіма питаннями, звертайтесь у наші відділи продажу, а також за телефонами у Софіївській Борщагівці: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 та Петропавлівській Борщагівці: (044) 228-63-61, (067) 990-46-46. Покваптесь придбати квартиру у комплексі, який побудований для Вашого щастя!

Усі новини