Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новий ЖК «Щасливий» у Софіївці – для вас!

Новий ЖК «Щасливий» у Софіївці – для вас!

Шановні читачі сайту! Якщо ви знаходитесь у пошуках доступного та сучасного житла, то ми раді вам повідомити про початок нового будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці! Адреса – вулиця Яблунева.

ЦИФРИ. У Софіївській Бощагівці це вже 2 комплекс від нашої компанії. Цей квартал буде складатися з 8 будинків. Тут планується збудувати 1350 квартир. Загальна площа комплексу складає 80 00 м2.

БУДІВНИЦТВО. На сьогоднішній день розпочалось будівництво ІІ поверху 1 черги нового комплексу. За технологією «НоваБудова» не поступаються принципам екологічності та енергозбереження, тому будинки будуть тільки цегляні. В кожній квартирі будуть якісні вікна та вхідні двері, радіаторні батареї, опалювальні котли. Також у вартість квартир входить стяжка стін та підлоги, під’єднання електроенергії, газу, води, інтернету, телебачення, домофону.  Крім цього, у роботі над проектом враховані побажання наших мешканців, які не один рік живуть у будинках від компанії «НоваБудова».

ІНФРАСТРУКТУРА. На вулиці Яблуневій буде дитячий садок, спортивне поле та майданчики, супермаркети та аптеки. Оскільки, комплекс розташований на відстані 300 метрів від Кільцевої дороги, то майбутнім мешканцям буде досить зручно користуватися найближчими супермаркетами через дорогу - Praktikär, Novus, «Край, спортивним центром у супермаркеті «Край». Буде зручна транспортна розв’язка в сторону м. Академмістечко, м. Житомирська (червона лінія метро), а також м. Теремки, м. Іподром (синя лінія метро). Поряд знаходиться найбільший продуктовий ринок «Столичний».

АЛЬТЕРНАТИВА. Якщо у вас немає часу чекати, ми готові запропонувати вам вже готові квартири у ЖК «Щасливий», що на вул. Щасливій,50 та Щасливій, 61. Вас чекають  у відділі продажу, щоб показати, які квартири залишились в наявності та розповісти про них все. Телефонуйте просто зараз: : (044) 223-76-76, (067) 735-76-76. У цьому комплексі вже все облаштовано: чудовий сквер з ліхтарями та гойдалками, за кілька кроків – три магазини на вибір, безкоштовні паркувальні місця. Також є можливість придбати гараж у підземному паркінгу. Поспішайте, адже саме сьогодні ви можете стати найщасливішим власником квартири у житловому комплексі «Щасливий»!

Усі новини