Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > У Петропавлівській Борщагівці відбудеться відкриття дитячого садка «Щасливий дитячий садок»

У Петропавлівській Борщагівці відбудеться відкриття дитячого садка «Щасливий дитячий садок»

Дорогі друзі та жителі ЖК «Щасливий»!

Незабаром осінь, і цей сезон – завжди старт нових починань не тільки для дорослих, але й для дітей. Компанія «НоваБудова» з радістю повідомляє Вам, що 27 серпня в ЖК «Щасливий» відбудеться святкова подія – відкриття дитячого садка «Щасливий дитячий садок» у Петропавлівській Борщагівці!

З нагоди свята Вас та Ваших дітей чекає насичена та яскрава програма: надувні гірки та батути, веселі аніматори, поні, які будуть катати усіх бажаючих малюків, а також дитяча лотерея зі справжніми призами! Та яке ж дитяче свято без солодких гостинців? Солодка вата та освіжаючий лимонад подарують багато посмішок кожній дитині. Також привітати усіх присутніх і побажати майбутнім вихованцям нового дитячого садка успішно зростати і вчитися приїдуть відомі та улюблені гості: чарівна телеведуча та обличчя компанії «НоваБудова» - Ольга Фреймут, переможниця шоу «Голос країни» - Віталіна Мусієнко і юна фіналістка шоу «Голос. Діти» - Анастасія Багінська.

Свято відбудеться 27 серпня об 11:00 за адресою вул. Соборна, 10-Ж. Приходьте усією родиною і не забудьте запросити друзів!

Усе найкраще в ЖК «Щасливий»!

Усі новини