Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Ваша нова квартира в ЖК «Щасливий»: актуальні пропозиції у Петропавлівській Борщагівці

Ваша нова квартира в ЖК «Щасливий»: актуальні пропозиції у Петропавлівській Борщагівці

Як Ви думаєте, що на сьогоднішній день являється вирішальним фактором при купівлі житла? Звичайно, у кожного є свої критерії вибору, але, безумовно, всі надають перевагу зручності розміщення комплексу, його розвинутій інфраструктурі і якісному будівництву. Але, буває, дуже важко знайти все це в одному місці. Для того, щоб Вам не довелося вибирати між цими важливими складовими, а життя стало по-справжньому приємним і комфортним пропонуємо Вам ознайомитися з актуальними пропозиціями та етапами будівництва ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

Повністю збудований будинок по вул. Соборній, 10-Д/1, а в готових квартирах вже стоять вхідні двері. Завершуються роботи по декоративній штукатурці та оформленню стін в парадних. Також облагороджується прибудинкова територія. Поряд з будинком встановлюються дитячі майданчики та акуратний паркан. Зовсім поряд знаходиться дитячий садок, куди батькам перед роботою буде зручно приводити своїх дітей. Паралельно, в споруджуваному будинку по вул. Соборній 14-А, Б, В ведуться роботи по встановленню вікон. До 9-го поверху будинок засклений, продовжуються утеплювальні фасадні роботи та штукатурні роботи стін у під’їздах. У 4-му парадному проводиться розводка електрики та сантехніки. Вільних квартир залишилося зовсім небагато. Але приємною новиною для майбутніх інвесторів буде те, що це не останні будинки в цьому районі. На вул. Оксамитовій вже триває будівництво 8-ої черги комплексу ЖК «Щасливий», де закладений фундамент майбутнього будинку і продовжуються роботи по зведенню першого поверху.

Покваптесь вибрати квартиру, про яку Ви завжди мріяли – в районі, оточеному природою і одночасно зі всіма перевагами столиці. По всіх питаннях телефонуйте за телефонами (067) 990-46-46 і (093) 905-28-28 та  обов’язково приходьте на особистий перегляд. Здійсніть свої мрії про комфортне і щасливе життя у Вашій новій квартирі в ЖК «Щасливий»!

Усі новини