Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Вихідний із сім’єю: маса емоцій та приємних вражень!

Вихідний із сім’єю: маса емоцій та приємних вражень!

Свято пройшло у веселій та дружній атмосфері. Чоловіки змогли взяти участь у змаганнях за титул «Самого сильного чоловіка ЖК «Щасливий», суддею в яких виступив сам Василь Вірастюк! Жінки та діти мали змогу відвідати салон краси відомого стиліста образу Катерини Положай. Після чого Міс України 2007 року, Ліка Роман, відібрала найкрасивішу представницю нашого житлового комплексу.

В ході урочистої частини заходу гостям були представлені дитячі пісенні та танцювальні номери. Також відомий силач Євгеній Хітяєв демонстрував справжню чоловічу силу, згинаючи сковорідки та забиваючи цвяхи руками. Для дітей були організовані різноманітні конкурси, в яких вони могли виграти іграшку Disney або кружку з зображенням Василя Вірастюка.

Наприкінці свята щасливих мешканців чекав розіграш цінних подарунків з товарами домашнього вжитку: мікрохвильової печі, пилосмока, пральної машини, холодильника і т.ін.

Головний суперприз – путівка на двох в Об’єднані Арабські Емірати. Відпочити в одній з найбільш відвідуваних туристичних країн світу пощастило мешканцю будинку на Щасливій, 44.

Загалом, відкриття відвідало більше 300 гостей. Наприкінці свята усі запрошені мали змогу насолодитися апетитним шашликом! Задоволені та переповнені емоціями щасливі мешканці ЖК «Щасливий» розійшлися по домівках!

Усі новини