Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» у Петропавлівці: будуємо безупинно!

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці: будуємо безупинно!

В будинку на Леніна проводяться заключні роботи з утеплення та оздоблення фасаду. Будівельники активно стелять руберойд на даху будинку. Також у квартирах першої секції завершуються роботи з розводки сантехніки та укладанню стажки на підлогу (в секціях з 2-ої по 6-ту, готовність робіт – 100%).

На завершальному етапі підключення будинку до централізованої каналізації. На даний момент активно ведуться роботи з підключення будинку до газопроводу, також підготовчі роботи по розводці газу в квартири.

Наступний у черзі на здачу в експлуатацію – будинок на Леніна 10-Б, в якому стрімко рухається до завершення будівництво 9-го поверху! До кінця року планується закінчити зведення «коробки» будинку.

Також йде за планом і будівництво третьої черги на Леніна 10-В! Наші будівельники наразі закінчили зведення 2-го поверху! До кінця грудня будуть відомі ціни та планування квартир у цьому будинку.

А ви будете святкувати разом з нами? Ви вже стали щасливим власником квартири у Петропавлівській Борщагівці? Відвідайте наш відділ продажу і придбайте квартиру за смаком. Звертайтесь за телефоном: 067-409-36-36.

Усі новини