Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» на вулиці Яблуневій: за крок до щастя!

ЖК «Щасливий» на вулиці Яблуневій: за крок до щастя!

Шукаєш квартиру? На вулиці Яблуневій у Софіївській Борщагівці, на відстані 300 метрів від столичної Кільцевої дороги, знаходиться ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова». У цій статті ми дамо відповіді на найпопулярніші запитання інвесторів.

Всі будинки нового комплексу:

  • будуть 10-поверхові, з 11-им технічним поверхом;
  • з білої цегли (її властивість надвисока міцність), перегородки – з газосилікатних блоків;
  • всього тут заплановано побудувати вісім 10-поверхових будинків;
  • в ЖК «Щасливий» буде все для Вашого комфорту – магазини, аптеки, спортивні майданчики та дитячий садок для найменших мешканців.

На даний момент наші спеціалісти працюють над першою чергою будівництва. Перші поверхи зі сторони вулиці Яблуневої призначені для офісних приміщень. Якщо ви плануєте розвивати бізнес, то можете сміливо розраховувати на ці приміщення. З іншої сторони будинку будуть паркувальні місця та майданчики для відпочинку жителів.

Зараз у першій черзі будівництва зводять стіни 5 поверху і паралельно роблять міжкімнатні перегородки. Вибір задовільнить кожного, хто націлений придбати квартиру в Києві. А якщо Вам ніколи чекати, то дізнайтесь у наших відділах продажу про вже готові квартири з документами: (067) 735 76 76 (Софіївська Борщагівка), (067) 409 36 36 (Петропавлівська Борщагівка).

Щастя вже готове ступити на Ваш поріг!

Усі новини