Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий»: успіх для кожного!

ЖК «Щасливий»: успіх для кожного!

Вершина Вашого успіху – нерухомість у новому будинку. Дізнайтеся першими новини про найкращий комплекс у Петропавлівській Борщагівці – ЖК «Щасливий»! Комплекс готують до відкриття:

- біля будинків 10-В і 10-Д прибраний будівельний паркан і вже завершується укладка тротуарної плитки; ділянку дороги біля 10-А також закінчують упорядковувати;

- у дворі будинку 10-Г зявився дитячий майданчик;

- незабаром буде реалізований проект спортивного майданчику для командних видів спорту.

Нагадуємо, що в даному житловому комплексі ще є вільні квартири: покваптесь придбати власне житло: (067) 409-36-36, (067) 990-46-46. Якщо Вам ще не довелось відвідати цей комплекс, приїжджайте: найкращого балансу інфраструктури та природи (озеро, ліс) вам не знайти! У вересні «НоваБудова» готує особливо приємний сюрприз для вас, слідкуйте за новинами!

А новинами з будівельного майданчику нового комплексу – ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці, на вулиці Яблуневій, з радістю поділимося. Цей комплекс розміщений рекордно близько до Києва – 300 метрів, це усього 3 хвилини пішим ходом. На даний момент активно розкуповують квартири у першій черзі будівництва – 10-поверховому будинку, що знаходиться над дорогою. Ціни можна дізнатися за телефоном (067) 735-76-76. У цьому будинку:

- закінчилася цегляна кладка, активно просуваються роботи на даху. У поточному місяці здіймуть крани і розпочнеться підведення всіх комунікацій до будинку;

- також на протязі 2-ох тижнів планується стяжка підлоги у цілому будинкові;

- вже завершують робити міжкімнатні стіни;

- активно просуваються штукатурні, сантехнічні та електромонтажні роботи.

Наразі залитий фундамент сусіднього будинку, триває підготовка до монтажу цокольного поверху. В цоколі будуть розміщуватися офіси.

В проекті - 8 таких будинків і відповідна інфраструктура: дитячий садок, супермаркет, спортивні та дитячі майданчики, парковка. Покваптеся бути першими! Про перегляд квартир можна домовитися за телефоном (067) 735-76-76. Щасливої покупки!

Усі новини