Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Робота над ЖК «Щасливий» (Львів) наближається до завершення

Робота над ЖК «Щасливий» (Львів) наближається до завершення

Уже майже закінчено роботу над другим із трьох будинків львівського ЖК «Щасливий», що знаходиться на вулиці Бігова, 17! Менше, ніж через два місяці його здадуть в експлуатацію. Який прогрес робіт у комплексі? Розповідаємо.

Фасадні роботи повністю закінченоУстановлено й перевірено ліфти відомої своєю надійністю компанії «Schindler».

Оскільки облаштування квартир, сходових клітин та холу було завершено досить давно, зараз усі зусилля робітників зосереджено на роботі з комунікаціями:

  • Усі квартири у ЖК «Щасливий» мають індивідуальну систему опалення. Вона є не лише надійною, а й ефективною, адже дозволяє обігрівати квартири, використовуючи менше палива. 
  • Установлено лише сучасні радіатори та газові котли від компанії «Westen Quasar». 

Фактично завершено роботи і над прибудинковою територією. Установлено лавки й ліхтарі в зоні відпочинку. Між різними ділянками прокладено доріжки. Окремо слід сказати про те, що сучасний безпечний і якісний дитячий майданчик для найменших жителів ЖК так само повністю готовий.

Тож  не зволікайте й телефонуйте: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18. Приходьте безпосередньо до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67, де наші менеджери дадуть вичерпну інформацію про всі деталі будинку та можливості вигідної купівлі житла в ньому.

Усі новини