Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > 50% першого внеску на квартиру з дизайнерським ремонтом

50% першого внеску на квартиру з дизайнерським ремонтом

Компанія «НоваБудова» надає ексклюзивну пропозицію, яка розповсюджується тільки на квартиру з готовим дизайнерським ремонтом: перший внесок складає тільки 50%, а решту суми клієнт компанії може віддавати протягом усього року!

У забудовника є свій відділ ремонту, який і виконав роботи у квартирі, що  є гарантією якості на всіх рівнях. Ще одна перевага саме цього житла – вдале й зручне планування приміщень. Кухня й вітальня об’єднані в одне велике приміщення, що може слугувати як їдальнею, так і гостьовою кімнатою або ж перетворитися на кімнату для відпочинку, де зручно приймати гостей і влаштовувати дозвілля, прийоми, вечірки.

Інші особливості ремонту:

  • Підлога у квартирі з підігрівом.
  • Стильна, сучасна і зручна ванна кімната.
  • Вдалий вибір кольорів і стилістичне оформлення: водночас у квартири є свій стиль, але також у господарів залишається можливість для подальшого її облаштування під свій смак.  
  • Раціональне використання простору – користь від кожного квадратного метра.
  • У квартирі натяжні стелі.

Розтермінування дозволить придбати квартиру у ЖК «Щасливий» на вулиці Бігова, 17, не витрачаючи час на збір коштів і додаткове облаштування житла. Тож не баріться і дзвоніть: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18. Завітайте у відділи продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.

Усі новини