Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Актуальні новини ЖК «Щасливий» у новому році

Актуальні новини ЖК «Щасливий» у новому році

Питання придбання житла завжди досить відповідальне. Ми дуже серйозно обмірковуємо і зважуємо безліч нюансів, одночасно порівнюючи їх зі своїми власними вподобаннями. Адже хотілося б, щоб нове житло знаходилося в зручному місці, куди не складно буде добиратися, де розвинута інфраструктура, але було б просторо, а поряд можна погуляти та подихати свіжим повітрям, відпочивши від ритму міста. До того ж, завжди дуже важливо знайти перевіреного забудовника та не турбуватися про якість будівництва. ЖК «Щасливий» у Петропавлівській та Софіївській Борщагівці поєднує у собі багатовіковий досвід та передові технології будівництва, а ще продуманість облаштування комплексів для по-справжньому комфортного життя.

ЖК «Щасливий» у Петропавліці – приємно і у всіх відношеннях інфраструктурно розвинений квартал. Гарна та облаштована територія комплексу об’єднує вісім будинків, дитячий садок і майданчики, мультифункціональне спортивне поле, а також відчинені кафе, аптеки, салон краси, ательє та магазини. Тут дійсно усе необхідне під рукою! А прикрашає комплекс власний фонтан. Зараз у будівництві тут знаходиться 8-а черга, будинок по вул. Оксамитовій, 20-А, Б, В, який збудовано вже до 9 поверху. У цей самий час динамічними темпами просувається будівництво нового сучасного ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій у Софіївській Борщагівці. Тут введені в експлуатацію 2 будинки та відкриваються магазини, у тому числі нещодавно відчинився супермаркет «Фора», тому інфраструктура комплексу активно розвивається та наповнюється. На даний момент проходять активні будівельні роботи в будинку по вул. Яблуневій, 7-А, який зводиться за найбільш перспективною на будівельному ринку технологією монолітно-каркасного будівництва. Цей будинок знаходиться зовсім поряд з дитячим садком, який також буде в комплексі. Фактично завершені будівельні роботи в будинку по вул. Яблуневій, 13-В, Г, а навколо будинку вже облагороджена прилегла територія. Будівництво у 5-ій черзі знаходиться на етапі зведення 5-го поверху.

Слід додати, що територія ЖК «Щасливий» вже загороджена, для спокою мешканців та власників бізнесу передбачена охорона та в’їзд машин здійснюється через шлагбауми.

Щоб отримати найповнішу консультацію, телефонуйте за номерами наших відділів продажу у Петропавлівській Борщагівці: (093) 905-28-28, (050) 926-03-80 та у Софіївській Борщагівці: (067) 735-76-76-, (063) 614-63-61. Приходьте на огляд та оберіть свою нову, затишну квартиру в ЖК «Щасливий». Зробіть свій кращий вибір вже сьогодні!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Усі новини