Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Актуальні новини ЖК «Щасливий» у Петропавлівській та Софіївській Борщагівці

Актуальні новини ЖК «Щасливий» у Петропавлівській та Софіївській Борщагівці

Компанія «НоваБудова» продовжує інформувати вас про етапи будівництва наших комплексів «Щасливий» у передмісті Києва.

В ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці в експлуатацію введені 7 будинків і зараз триває будівництво 8-ої, останньої черги, 11-поверхового будинку по вул. Оксамитовій, 20-А, Б, В. Перші секції будинку зведені до 11 поверху, у 3-й та 4-й секціях будівельні роботи перебувають на етапі 7-8 поверхів, паралельно розпочинається зведення 5-6 секцій будинку.

Комплекс у Петропавлівці розташований на відстані 600 м від Кільцевої дороги. Завдяки цьому, можна насолоджуватися спокійною атмосферою передмістя та відпочивати біля озера та лісу, які знаходяться недалеко від комплексу. Одночасно дістатися до станції метро «Житомирська» або «Академмістечко» від зупинок громадського транспорту можна всього за 5-10 хвилин. Тут знаходяться супермаркети «Billa», «Епіцентр», але усе необхідне можна знайти в самому ЖК. Тут працюють кафе, кав’ярні, магазини, ательє, салон краси та аптеки, а також державний дитячий садок «Щасливий».

У Софіївській Борщагівці йде активне будівництво в ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій. У комплексі в експлуатацію вже успішно введені 2 будинки і на завершальному етапі будівництва знаходиться 3-я черга, будинок по вул. Яблуневій, 13-В, Г. Комплекс знаходиться на відстані 300 м від Кільцевої дороги, куди веде власний зручний виїзд. Територія ЖК зачинена і знаходиться під охороною, проїзд автомобілів здійснюється через шлагбауми. У комплексі відкриваються магазини, працює супермаркет «Фора», а нещодавно відкрилося міні-кафе. Наступна черга в будівництві – будинок по вул. Яблуневій, 7-А. Коробка будівлі зведена до 10-го поверху, триває будівництво останнього технічного поверху та монтаж міжквартирних перегородок. Поряд з будинком будується дитячий садок. Паралельно зводиться 4-а черга. Перші секції цього будинку збудовані вже до 8-го поверху.

Щоб дізнатися детальніше про наші комплекси та обрати найбільш оптимальний для вас район, звертайтесь за телефонами відділів продажу у Петропавлівській Борщагівці: (044) 228-63-61, (067) 990-46-46 та у Софіївській Брщагівці: (067) 735-76-76, (063) 614-63-61. Дізнавайтесь про найкращі пропозиції, актуальні акції та зручні системи розстрочки. Обирайте квартиру, в якій будете щасливі!

ЖК «Щасливий»: щастя близько!

Усі новини