Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Увага! Новорічний розпродаж квартир!

Увага! Новорічний розпродаж квартир!

Шановні покупці квартир в ЖК «Щасливий»! Щиро сподіваємося, що Ви вже зробили собі найкращий подарунок до Нового року, придбавши квартиру в ЖК «Щасливий»! Не так давно, в жовтні, відкрився наш комплекс у Петропавлівській Борщагівці і на сьогоднішній день кількість власників квартир та офісних приміщень продовжує збільшуватися з геометричною прогресією! Людям дуже подобаються у цьому комплексі краса та затишок, чудовий благоустрій подвір’їв з фонтаном, парковок, дитячих майданчиків і навіть власний світлофор та зручна транспортна розв’язка. І звичайно, особливий плюс комплексу – він стоїть на березі прекрасного озера, поряд з лісом. Дуже рекомендуємо Вам побачити все на власні очі!

В будинку 10-Д завершений ремонт у під’їздах та облаштування прибудинкової території. Всюди чистота та порядок. Сходи пофарбовані, горить світло на поверхах. Працюють ліфти фірми «УкрОТІС».

Активно просувається будівництво дитячого садка: повністю завершений 1-ий поверх, будується 2-ий. До садочка прилягає 1-секційний будинок, 6-а черга. В ньому збудовано 3,5 поверхи.

7-ма черга будівництва у Петропавлівському ЖК «Щасливий» розміщена в будинку 10-Б. тут активно будується 1-ий поверх.

Незважаючи на погоду, на мультифункціональному спортивному майданчику, разом зі своїми дітьми, активно відпочивають наші жителі.

Поспішіть придбати тут житло! Не дарма, відома телеведуча Ольга Фреймут довіряє забудовнику – компанії «НоваБудова»! Телефони для запису на огляд: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46.

Інтенсивно просувається до здачі 1-а черга ще в одному ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці, по вул. Яблуневій 5-А, Б, В. Завершується фарбування фасаду будинку. У першому під’їзді вже покладена плитка, кладуть - у 2-му. І ці два під’їзди вже повністю пофарбовані за американською технологією – це варто побачити! У всіх квартирах встановлені надійні двері. Усе готово до встановлення газових котлів. В цьому будинку ще є 1-, 2-, 3-кімнатні квартири, отож покваптеся вибрати свою квартиру в поточному році! У 2-ій черзі квартири почнуть продаватися аж у наступному році, тому що будується тільки 4 поверх з 10. Запис на перегляд: (044) 223-33-40, (067) 735-76-76.

Подбайте про себе на довгі роки, що попереду – купуйте житло у перевіреного забудовника, де все комфортно і милується око як взимку, так і влітку! Зовсім скоро всі комплекси від компанії «НоваБудова» будуть святково прикрашені до зустрічі Нового року. Ми чекаємо на Вас!

Усі новини