Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Благодійний ярмарок ДОБРА заради здоров’я Марка

Благодійний ярмарок ДОБРА заради здоров’я Марка

28 листопада 2018

Компанія «НоваБудова» та громадська спілка «Новий Шлях», 25 листопада 2018 року долучилися до благодійної акції — Новорічний Благодійний ярмарок Добра. Активісти нашого комплексу, Ірина Руденко та Ірина Мочинська, запровадили такий захід заради мрії маленького Марка — стати на ноги і ходити.

Для усіх відвідувачів була представлена цікава та захоплююча концертна програма, а для діток — ляльковий театр та майстер–класи. Весь час публіку розважали веселі аніматори та фокусник, а для всіх охочих сфотографуватися та отримати приємний подарунок від святого Миколая, була створена фотозона.

Відвідувачі могли поласувати солодощами, запашною випічкою, тощо. Відвідувачам пропонували смачну юшку від кафе «Dialog у Белли». Над приготуванням ласощів потрудилося чимало небайдужих людей, до їх складу долучилася відома блогерка Ольга Матвій, у якої 2 млн підписників на YouTube. Усі кошти, зібрані під час благодійної акції підуть на лікування хлопчика у Німеччині.

Народився маленький Марк у звичайній українській родині на Вінниччині. Коли мама хлопчика була на 35–му тижні вагітності, лікарі повідомили їй, що плід завмер, тому прийняли рішення викликати штучні пологи. Лікарі були певні у правильності поставленого діагнозу і «витягали» дитину, не сподіваючись на те, що малюк живий. Таким чином, під час пологів дитині пошкодили суглоби. Наразі Марк підріс і в нього є одне, поки нездійсненне бажання — самотужки ходити! Німецька клініка згодилася провести операцію, але для цього потрібні великі кошти.

На ярмарку було зібрано більшу частину від повної суми, і цього цілком вистачить на транспортні перевезення до Німеччини.

Кожен, хто бажає підтримати маленького Марка може перерахувати пожертву на рахунок його мами, Ірини Ярошенко: 5168 7426 0242 9023.

Ми дякуємо всім тим, хто долучився до благодійного заходу та підтримав сім’ю Ярошенків. Хлопчику ж бажаємо якнайшвидшого одужання, а батькам терпіння та наснаги!

Усі новини