Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > "Coffee and Flowers": відправляйтесь туди, де смачно пахне!

"Coffee and Flowers": відправляйтесь туди, де смачно пахне!

Приємна новина – в нашому житловому комплексі «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці з’явилося миловидне місце! З прекрасною атмосферою для сімейного відпочинку, бесід та ділових зустрічей, яке дає можливість милуватися озером, насолоджуватися улюбленими напоями. Також тут зручно працювати (free wi-fi). Знаходиться це місце у нашому будинку на вулиці Леніна 10-А. Як ви вже здогадалися, це кафе, де поєдналися аромати квітів та кави, адже назва цього унікального проекту– «"Coffee and Flowers" cafe». Це кафе, де можна придбати «не відходячи від каси» свіжі квіти, букети і подарунки. За відгуками перших відвідувачів, тут надзвичайно комфортно і красиво. Коли потеплішає, відкриється ще й літня тераса. Але, мабуть, головне – це смачна свіжообсмажена кава та шикарна кавова карта. Популярна американо, капучіно double, раф-кава, та класична латте, і також холодна кава а латте та незвичайна гляссе. Всі напої Ви завжди можете взяти з собою. . В «"Coffee and Flowers" cafe» є ексклюзивні чаї та чаї власного приготування на основі фруктів. Молочні коктейлі та смачний фруктовий фреш. Можна поласувати смаком дитинства – какао, або попросити додати у цей напій маршмелоу! До речі, про маршмелоу – кафе пишається цим фірмовим американським десертом.

Доброзичливий персонал запропонує Вам завжди свіжі торти, солодкі тістечка та випічку на будь-який смак. Все це готується з піднесенням і тільки із свіжих продуктів, асортимент постійно оновлюється. Сьогодні Ви  можете поласувати ніжним чізкейком, духмяним брауні та кексами з лимоном та ваніллю, вівсяним печивом, десертами в баночках (панна-котта, шоколадний мусс), шоколадним тортом і, звичайно, яблучним пирогом. До речі, тут можна солідно повечеряти, адже  в "Coffee and Flowers" готують солені французькі пироги з куркою та шпинатом, куркою та грибами, лососем і грибами, сирний (4 види сиру), киш з індичкою і цибулею порей. Відносно цін – як у кафе, вони цілком прийнятні. Детальна інформація на сторінці Facebookhttps://www.facebook.com/pages/CoffeeFlowers-cafe/1431153360513408?fref=ts

А краще – просто заходьте у будь-який час з 8 ранку до 8 вечора і подаруйте собі неповторні миті, адже солодкі моменти життя запам’ятовуються назавжди!

«"Coffee and Flowers" cafe» ми завжди раді Вам!

Усі новини