Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Динаміка будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці на 15 березня

Динаміка будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці на 15 березня

19 березня 2019

Новий будинок у ЖК «Щасливий» по вулиці Яблунева, 11 зводиться швидкими темпами, і будівельники можуть здати його в експлуатацію раніше зазначеного терміну, а якість робіт не постраждає. І думку про те, що у передмісті використовують низькоякісні матеріали, легко спростувати, ознайомившись з технологіями будівництва ЖК «Щасливий». Вони такі ж, як і в престижних районах Києва. І якщо ви підбираєте житло, майте на увазі, старт продажів вже скоро!

У 4–7 секціях зводяться внутрішні перегородки і зовнішні стіни з керамічної цегли. У кінці місяця планується завершення цих робіт.

Триває монтаж вентиляційних шахт і робітники вже приступили до установки сантехнічних труб.

У 1–3 секціях зводиться монолітне перекриття на рівні 9–го поверху. Планується завершення цих робіт у перших числах квітня. Паралельно проводиться монтаж внутрішніх стін і зовнішніх перегородок.

Готовність житлового комплексу «Щасливий» становить 95%, 7 будинків заселені повністю, облаштування території завершено, служба охорони з пропускним пунктом працює за принципом 24/7. Ваш шанс опинитися у числі мешканців комплексу комфорт–класу — це покупка квартири за адресою: вулиця Яблунева, 11, у Софіївській Борщагівці. У ЖК вас не буде турбувати шум будівництва та будівельне сміття. У всьому комплексі комфорт і затишок. Поспішайте вибрати квартиру раніше початку продажів! Відділ продажу: с. Софіївська Борщагівка, вулиця Яблунева, 5–А. Тел.: (067) 663 86 10, (044) 499 24 43.

Усі новини