Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Готова квартира в Софіївській Борщагівці з документами – найкраща інвестиція без ризиків

Готова квартира в Софіївській Борщагівці з документами – найкраща інвестиція без ризиків

11 квітня 2018

Чим може похизуватися ринок житла – це великим вибором та різноманітністю пропозицій. Щоб заощадити час та кошти, потрібно знайти місце, яке б поєднувало і одне, і друге. З найкращого рішення в Софіївці пропонується до огляду ЖК «Щасливий» по вулиці Яблуневій.

В цьому комплексі, готовому більш, ніж на 70%, можна придбати квартиру на стадії будівництва, фінальної готовності, в будинку, який введений в експлуатацію і вже повністю готову квартиру з ремонтом. Заселятися до такої можна відразу. Введені в експлуатацію 5 з 7 корпусів, на котрі отримані документи, що затверджують готовність та відповідність усім нормам. На стадії будівництва знаходяться останні 2 корпуси. 6 черга, це Яблунева 9-А, Б, В – практично готова. Тут виконуються внутрішні роботи: штукатурка, стяжка, монтаж дверей та укладка плитки у під’їздах. Остання черга по Яблуневій 11, знаходиться на стадії будівництва, на рівні другого поверху.

Територія комплексу знаходиться під охороною та огороджена. Працюють магазини, кафе, супермаркет, аптека. Збудовано дитячий садочок та облаштовується прибудинкова територія. Зупинка громадського транспорту знаходиться у пішій досяжності.

Якщо ваша мета – купівля квартири, на котру ви давно відкладаєте кошти, то тут зараз проходить акція, завдяки якій ви можете отримати гарантовано гроші на облаштування житла побутовою технікою. Гарна економія, погодьтесь! Більш детальну інформацію можна отримати у наших менеджерів за телефонами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06. Приїздіть на огляд квартири та всього комплексу в цілому. Залишайтесь жити тут, інвестуючи без ризиків у своє майбутнє в ЖК «Щасливий»!

Усі новини