Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Інвестиційна привабливість Петропавлівської Борщагівки

Інвестиційна привабливість Петропавлівської Борщагівки

Вже ні для кого не секрет, що купівля вторинного житла це, як правило, завжди дорожче «новобудови» і потребує більших капіталовкладень у благоустрій та ремонт.

 Київ, з його швидкими темпами розвитку та зі зростаючим попитом на житло, багатий на вибір, саме тому варто особливо уважно підходити до питання.

За нинішньої економічної ситуації, зберігати гроші в банку стає не вигідно, в кращому випадку ви зберігаєте свій капітал у первісному вигляді, оберігаючи його від інфляції. При вкладі грошей у нерухомість справа йде інакше. Це практично безпрограшний варіант, так як нерухомість у Києві в ціні тільки росте і ви лише «ризикуєте» збільшити свій дохід на 30-40% після здачі об’єкту. Таким чином, ви не тільки повертаєте свій вклад, а й отримуєте солідне збільшення до нього.

 Петропавліська Борщагівка – це активно зростаючий район, який вже третій рік поспіль  стає лауреатом Всеукраїнського конкурсу кращого населеного пункту за благоустроєм та охороною громадського порядку й зайняла І місце у номінації «село найкращого благоустрою».

Район знаходиться в ідеальному співвідношенні мегаполіса з природою, вміщуючи у собі все необхідне та розумно продумані блага у вигляді зручної транспортної розв’язки, безлічі зелених зон для відпочинку, великого вибору торгівельних точок й муніципальних установ. Це неодмінний плюс у сторону вибору його для інвестиції у майбутнє.

 Компанія «НовоБудова» активний лідер у проектуванні та виконанні у строк усіх своїх проектів, пропонуючи покупцям кращі умови ціни та якості. Ціни на нерухомість навіть у прилеглих житлових комплексах Петропавлівської Борщагівки часто удвічі вищі, ніж пропонує «НовоБудова», але висока ціна не завжди гарант якості.

Завдяки тому, що всі комплекси від «НовоБудова» виробляються за гроші компанії, а не вкладника, останні можуть бути впевнені у дотриманні усіх норм при будівництві, використанні лише якісних матеріалів й, звичайно, у своєчасній здачі житла в експлуатацію.

 Гарантії та перспективи є ключовими чинниками для інвестицій і Петропавліська Борщагівка на сьогоднішній день активно вміщає в собі ці якості, створюючи благодатний ґрунт для вкладу та розвитку. 

Усі новини