Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» у Петропавлівці»: переконайтесь в якості на власному досвіді!

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці»: переконайтесь в якості на власному досвіді!

Шановні клієнти та бажаючі придбати квартиру в ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. З радістю нагадуємо, що два будинки нашого комплексу цього району введені в експлуатацію: будинок на Леніна 10-А та Леніна 10-Б, а перший з випередженими термінами здачі на 6 місяців!

На сьогоднішній день у будинку на Леніна 10-А встановлені поштові скриньки, тому жителі вже можуть отримувати листи, пресу та різноманітні повідомлення. Також завершений монтаж зливової каналізації.

На Леніна 10-Б проходить облаштування прибудинкової території, викладають тротуарну плитку. У квартирах встановлюють підвіконня. У цілому будинку завершене фарбування та оштукатурювання під’їздів. У сусідньому будинку, на Леніна 10-В, завершують внутрішні роботи з залиття стяжки та оштукатурювання стін. Активними темпами проходять фасадні роботи з утеплення будинку.

В будинку на Леніна 10-Г, це вже 4-та черга будівництва, розпочинається будівництво 7-го поверху! Паралельно будівельники роблять міжкімнатні стіни у квартирах. У 5-ій черзі на Леніна 10-Д завершується заливка монолітної плити перед початком будівництва цокольного поверху.

Компанія «Новобудова» з року в рік підтверджує надійність та стабільність на ринку нерухомості, даруючи своїм клієнтам квартири європейської якості. Наразі збудовано і введено в експлуатацію 8 будинків, які знаходяться у м. Вишневому, Софіївській та Петропавлівській Борщагівці. Більше, ніж 800 сімей вже відсвяткували новосілля у своїх квартирах.

Тому відвідайте наші відділи продажу і переконайтесь у надійності нашої компанії на власному досвіді! Детальну інформацію вам охоче нададуть за телефонами: 044-228-63-61 и 067-990-46-46.

Усі новини