Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Як інвестувати у нерухомість, яка будується

Як інвестувати у нерухомість, яка будується

03 квітня 2019

Найпопулярніший спосіб отримання прибутку від інвестування у нерухомість: придбати житло за однією ціною, а потім — продати за вищою. Ця різниця складатиме чистий прибуток інвестора. Зробити це можна різними способами, наприклад, зробивши ремонт у новій квартирі, дочекавшись зростання попиту, який природно підвищить ціну, інвестувавши у перспективний район тощо.

Але всі ці способи передбачають або додаткові витрати, або довге очікування. А от компанія «НоваБудова» дозволяє зробити такий проект значно більш вигідним без надто довгого очікування. Справа в тому, що квартира у будівлі, яка ще не здана в експлуатацію, коштує менше, ніж буде після завершення робіт над будівництвом та облаштуванням.

Тобто можна купити квартиру за ціною, яка є нижчою, ніж середня на ринку нерухомості, знаючи, що вона гарантовано зросте у найближчому майбутньому. Це не лише збільшує потенційний дохід, а й робить його більш надійним.

Варіанти заробітку на інвестуванні у нерухомість, що лише будується

У Львові на вулиці Бігова будується ЖК «Щасливий», що буде мати три будівлі. Перша з них вже повністю готова, тому ціни на квартири там відповідають ринковим. А от другий будинок здаватимуть в експлуатацію у грудні 2019 року, і зараз він активно будується: робочі бригади монтують вікна, облаштовують інфраструктуру тощо.

Швидкість будівництва означає, що чекати на свій заробіток по кілька років інвестору не доведеться. Також наразі і вартість одного квадратного метра поки що є нижчою, ніж середня на ринку.

Способів отримати прибуток можна назвати два:

  • Купити квартиру за нижчою ціною до здачі будинку у експлуатацію. Почекати кінця будівництва і гарантованого зростання ціни на квадратний метр. Продати будинок без додаткових інвестицій, отримавши разовий, але значний прибуток.
  • Придбати квартиру, а потім здавати її в аренду. Ціни аренду у Львові зростають, оскільки росте й попит на житло.

ЖК «Щасливий» має значний потенціал бути популярним для орендарів, оскільки будинки знаходяться у приємному районі з видом на Високий Замок, мають сучасне планування квартир і до того ж розвинену інфраструктуру.

Який варіант вибрати?

Обидва варіанти є потенційно прибутковими, але перший означає отримання разової грошової вигоди задля подальшого реінвестування, а другий дозволяє отримувати регулярні надходження від орендарів. Тобто все залежить від цілей інвестора.

Варто сказати про варіант, що допоможе отримати максимальний результат такого інвестування. Справа у оподаткуванні угоди купівлі–продажу. Податок цього виду не виділяється у окрему групу і є просто особливим випадком на подоходний податок.

В Україні його розмір є одним із найменшим, але є випадки, коли продаж нерухомості звільняється від нього повністю. Для цього потрібно дотримуватися лише двох умов:

  • Нерухомість мусить бути у власності продавця від трьох років;
  • Це має бути перший житловий об’єкт у поточному році, який продає людина.

Знаючи це, можна скласти план дій для отримання максимального прибутку від інвестування. Перший крок — купівля квартири у будинку, який знаходиться у процесі створення. Потім дочекатися зростання ціни на квадратний метр і здати апартаменти в аренду на три роки. За цей час можна буде як облаштувати квартиру самостійно, так і зробити це за допомогою тих, хто буде там жити.

Коли закінчиться трирічний термін, продати квартиру за ціною, яка значно зросте, враховуючи динаміку ринку, популярність Львова і якість житла. За договір платити податок вже не потрібно, а за три роки регулярних виплат від тимчасових мешканців вдасться повернути велику частину інвестованих коштів. Такий план є ефективним і, у порівнянні з іншими бізнес–проектами, не надто довготривалим. Лише три роки очікування.

Знайти для себе кращий варіант житла для інвестування можна, подзвонивши на номери: 067 663 97 18; 067 663 97 34. Також варто відвідати відділ продажів на вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67, біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM.

Усі новини