Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Компанія «НоваБудова» вітає переможницю шоу «Голос Країни» Віталіну Мусієнко!

Компанія «НоваБудова» вітає переможницю шоу «Голос Країни» Віталіну Мусієнко!

31 травня 2016

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» щиро вітають Віталіну Мусієнко, переможницю наймасштабнішого вокального шоу України «Голос країни»! На доповнення до грандіозної перемоги і визнання усією країною, дівчина отримала унікальний приз – контракт з телеканалом «1+1», а також можливість написати пісню і відзняти кліп. В свою чергу, від спонсора шоу «Голос країни», компанії «НоваБудова», Віталіна отримала ключі від новенької квартири в ЖК «Щасливий»! Тепер переможниця завжди зможе відпочивати і набиратися сил для подальших успіхів та перемог у своїй власній затишній квартирі.

Але на цьому подарунки не закінчилися! Суперфіналистка шоу Інна Іщенко також отримала заохочувальний приз від компанії «НоваБудова» - чарівна дівчина зможе насолодитися яскравим відпочинком та зарядитися натхненням для подальшої творчості на сонячному Кіпрі.

Подарунки дівчатам вручив генеральний директор «НоваБудова» Євген Савочка разом з обличчям компанії, зірковою телеведучою Ольгою Фреймут.

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» бажають кожному вірити у свої мрії і ніколи не боятися втілювати їх! Нехай гармонія щасливого життя надихає Вас до подальших перемог, скорення нових вершин зараз і в майбутньому разом з Вашим ЖК «Щасливий»!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Усі новини