Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Щасливий старт: розпочато продаж по вулиці Леніна 10-Б

Щасливий старт: розпочато продаж по вулиці Леніна 10-Б

Слід зазначити, що ЖК «Щасливий» знаходиться на території села Петропавлівська Борщагівка, яке на протязі 3-ох останніх років являється одним з найбільш динамічно розвинених в Україні. Третій рік поспіль Петропавлівська Борщагівка стає лауреатом Всеукраїнського конкурсу на найкращий населений пункт з благоустрою та охорони громадського порядку  і зайняла І місце у номінації село найкращого благоустрою.

Нагадаємо, ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці – це комплекс з 5 десятиповерхових сучасних, якісно утеплених будинків і дитячого садка. Швидкими темпами просувається будівництво першої черги ЖК «Щасливий» по вул. Леніна 10-А, котра буде введена в експлуатацію у грудні поточного року. Квартири по вул. Леніна 10-А досить активно продаються. Також активно і старанно 26 квітня цього ж року розпочалось будівництво другої черги за участі найсильнішого богатиря світу 2006-2007 Василя Вірастюка, який за кермом екскаватора викопав перший ківш землі для фундаменту нового будинку!

Продаж квартир в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці здійснюється без посередників, що знижує ймовірність фінансових махінацій. Також «НоваБудова» пропонує безвідсоткову розстрочку, а за умови 100% оплати надається знижка.

Купівля квартири від забудовника – це завжди вигідно, тому як покупець отримує солідну економію. Новобудови ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці будуються з урахуванням усіх сучасних норм, а квартири відповідають усім сучасним вимогам. «НоваБудова» контролює та забезпечує усі етапи життєвого циклу проекту від розробки концепції до подальшого управління готовим об’єктом.

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – один із шедеврів компанії «НоваБудова», головною перевагою якого є безпосередньо невелика відстань до кільцевої дороги м. Києва: 600 м. У дворі знаходиться дитячий садочок, а з вікон будинку відкривається прекрасний пейзаж на озеро та капличку.

Купуючи квартиру в цьому будинку, по досить вигідній ціні, ви до того ж непогано заощаджуєте. У кожній квартирі буде встановлене індивідуальне опалення, плюс повна типова обробка: цементна стяжка, штукатурка віконних відкосів та стін, мідна електропроводка. Металопластикові вікна, радіаторні батареї, лічильники на електрику, воду, газ – будуть встановлені також. Вам залишається зробити тільки чистове оздоблення. До того ж, як вже було зазначено, у компанії «НоваБудова» існує програма безвідсоткової розстрочки терміном до 1 року, що робить значно доступнішим придбання квартири.

Інфрастрктура: - за п’ять хвилин маршрутним таксі можна дістатись до станції метро «Академмістечко» або «Житомирська»,

На відстані 600 метрів до кільцевої дороги,

За 950 метрів до школи,

За 800 метрів до поліклініки.

У дворі комплексу буде розміщений дитячий садок та ігровий майданчик, територія і парковка знаходяться під охороною, поряд Торговий Центр «Білла», будівельно-господарчий гіпермаркет «Епіцентр», а в додаток річка та озеро у 10 хвилинах пішим ходом. Телефонуйте нам, щоб отримати додаткову інформацію. Відділ продажу: (044) 228-63-61, (067) 409-36-36, Олександр, Володимир, Дмитро.

Усі новини