Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Найкращий час придбати квартиру в ЖК «Щасливий»

Найкращий час придбати квартиру в ЖК «Щасливий»

Багато експертів у сфері нерухомості називають літній період одним із самих вдалих для придбання нового житла. Адже саме у сезон відпусток можна скористатися можливістю вибрати найкращі планування і саме ту квартиру, яку Ви шукаєте: в будинку із зручним місцем розташування, транспортною розв’язкою та зручною інфраструктурою поряд.

Щоб бути в курсі таких вдалих пропозицій, пропонуємо Вам ознайомитися з етапами будівництва будинків від компанії «НоваБудова» в одному з найбільш розвинених районів міської межі – Софіївської Борщагівки. Тут на вул. Яблуневій продовжуються активні будівельні роботи ЖК «Щасливий». Завдяки безперервному графіку робіт, багато будинків здаються забудовником навіть раніше задекларованих термінів, що дає можливість інвесторам і мешканцям приступати до ремонтних робіт і найшвидшого оформлення затишного простору своєї нової квартири.

Отож, в будинку 2-ої черги по вул. Яблуневій 13-А, Б завершуються роботи з утеплювання фасаду будівлі, розпочався благоустрій прибудинкової території та укладається бруківка. Активно проходять і внутрішні роботи – покладена плитка на підлозі, готові стелі, майже завершені оздоблювальні роботи і будфактура на стінах. Паралельно знаходиться на етапі будівництва останніх поверхів 3-тя черга, будинок за адресою вул. Яблунева 13-В, Г. Динамічно рухається будівництво будинків комплексу по вул. Яблуневій, 9-А, Б і Яблуневій, 9-В, Г, де виконуються роботи по підготовці котловану, а для однієї секції вже залита плита і виконується монтаж ФБС. Поряд, на вул. Яблуневій, 6 завершуються роботи по бетонуванню колін і незабаром будівельники візьмуться до зведення першого поверху. Але незважаючи на все інше, особливим в комплексі «Щасливий» буде те, що діти завжди будуть недалеко від своїх близьких! А все тому, що просто у дворі будинків триває будівництво дитячого садка, куди батькам буде зручно привести дитинку рано вранці по дорозі на роботу, більше не думаючи про додатковий час на дорогу та запізнення. Тут вже проводяться роботи по заливці армопоясу та укладанню 1-го поверху будівлі майбутнього садка. Отже, якщо Ви розмірковуєте над купівлею житла, і шукаєте місце, де передбачені всі умови для комфортного життя – швидше звертайтеся у наш відділ продажу на вул. Яблуневій, 5-А. Усі питання, які Вас цікавитимуть, Ви можете поставити за телефонами (067) 735-76-76 і (067) 885-40-40 та не забудьте прийти на особистий перегляд! Здійсніть свою мрію про нове житло і наповніть своє літо щастям з ЖК «Щасливий»!

Усі новини