Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Мої переваги при купівлі квартири у Петропавлівській Борщагівці

Мої переваги при купівлі квартири у Петропавлівській Борщагівці

04 липня 2018

У Петропавлівській Борщагівці будується одразу два наші комплекси. А це означає, що у кожного потенційного покупця є можливість обрати квартиру, яка відповідатиме усім його критеріям. 

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці, готовий більше, ніж на 90%. Тут введені в експлуатацію 9 з 10 будинків, останній корпус на фінальній стадії будівництва. І, більше року, введений в експлуатацію та функціонує дитячий садок.

Поряд будується ЖК «Crystal Avenue», комплекс бізнес класу. Тут представлені квартири, пентхауси з терасами, комерційні приміщення. Оскільки тут проводяться роботи у першому будинку, ціни на квартири лишаються найвигіднішими.

«Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці, наповнений різноманітними локаціями. Дитяче містечко, паркові лавочки, тренажерний куточок, спортивне поле, фонтан і багато зелених насаджень. Усе для того, щоб кожен мешканець зміг обрати свій вид відпочинку. Дотриманням чистоти та функціональності комплексу займається власний ЖЕК «Щасливий». Територія ЖК буде загороджена по периметру, на парковці достатньо місця і ви зможете обрати собі найбільш вигідне.

Окрім цього, функціонують різні магазини, є кафе, аптеки, стоматологія та салон краси. На території комплексу відчувається своя, затишна, заміська атмосфера. Водночас, до міста всього 650 метрів, де на вас чекають супермаркети, ТЦ, зупинки громадського транспорту, звідки за 7 хвилин можна дістатися до метро «Житомирська».

Роботи в останньому будинку, по вул. Оксамитовій, 20-Г, знаходяться на завершальній стадії. Корпус зведено. Завершуються роботи з утеплення фасаду та його оформлення. Проводять внутрішні роботи з вкладання плитки у під’їздах та штукатурки стін. Також, в нашому ЖК на вас чекають готові квартири з ремонтом від забудовника або замовте його у відділі ремонту «НоваБудова».

Покваптесь дізнатися про квартири, які ще залишилися в наявності, тому що кожного дня їх кількість зменшується. Отримати більш детальну та повну інформацію ви зможете за телефонами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06 в ЖК «Щасливий» та «Crystal Avenue», або приїздіть у відділ продажу в Петропавлівську Борщагівку вул. Соборна, 14-А. Не втратьте шансу насолоджуватись життям в найкращому та комфортному житлі.

Усі новини