Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Завітайте на сімейний фестиваль «Всі разом за сім’ю» разом з «НоваБудова»!

Завітайте на сімейний фестиваль «Всі разом за сім’ю» разом з «НоваБудова»!

Вже на цих вихідних, 3-4 червня, на Поштовій площі у Києві відбудеться масштабне та яскраве сімейне свято «Всі разом за сім’ю». Одним з партнерів заходу стала компанія «НоваБудова» й ЖК «Щасливий».

В програмі фестивалю усіх дітей чекатимуть цікаві активності та забави, ігрові та навчальні програми, творчі заняття і майстер-класи, ігри, конкурси, а також батути, гірки, солодка вата та багато іншого.

Для любителів спортивного способу життя будуть захопливі сімейні змагання, де можна буде і повболівати, і прийняти участь й спробувати здобути звання «Найспортивнішої родини» фестивалю.

Цікавими та корисними будуть і особливі освітні секції, навчання та консультування, що розкриватимуть питання побудови щасливої сім’ї, подружнього життя, вирішення складних сімейних ситуацій і виховання дітей. Для людей пенсійного віку буде можливість отримати безкоштовні абонементи на комп’ютерні курси.

Протягом двох днів передбачено яскраву та насичену як денну, так і вечірню шоу-програму. Серед відомих співаків і музичних колективів хедлайнером вечірнього шоу буде відома та улюблена багатьма група «Друга Ріка».

Запрошуємо вас разом із родиною провести вихідні у чудовій атмосфері фестивалю разом із «НоваБудова»!

Усі новини