Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > «НоваБудова» вітає переможців з дзюдо

«НоваБудова» вітає переможців з дзюдо

У місті Очаків Миколаївської області з 3 по 5 вересня 2014 року проходив Відкритий Чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з дзюдо серед юнаків 1998-2000 р.н. та 2001-2002 р.н.

Завдяки підтримці компанії «НоваБудова» 24 спортсмени з Київської області взяли участь у змаганнях, в яких теж приймали участь команди міст Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя і також Черкаської, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської та Житомирської областей.

Компанія «НоваБудова» регулярно підтримує спортивне життя України з метою популяризації, здорового способу життя та розвитку моральних і духовних цінностей серед молоді. І це завжди приносить результати! 1 місце у ваговій категорії 60 кг посів наш дзюдоїст Антон Михайловський, а у вазі до 38 кг, переможцем став також наш юнак – Даниїл Дембовський! У чемпіонаті дівчат до 40 кг медаль другого почесного місця взяла Анастасія Сабадаш. Також другі місця дістались Івану Компаніченку (до 55 кг), Богдану Дембовському (до 38 кг), Богдану Яковину ( до 46 кг). Призерами третіх місць стали хлопці з команди, за яку вболівала компанія «НоваБудова»: Владислав Поплавський ( до 35 кг), Сергій Клименко ( до 46 кг), Артем Станилога ( до 50 кг), Захар Дмитріїв (до 55 кг), Михайло Сабадаш (до 60 кг), Олександр Охрименко(до 66 кг), Євгеній Омельченко (до 81 кг) та Авраменко Дмитро (більше 90 кг).

Компанія «НоваБудова» вітає  переможців та бажає усім міцного здоров’я та успіхів у подальших змаганнях!

Усі новини