Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > «НоваБудова» серед призерів кубку забудовників «Builders Cup». Дебют футбольної команди «Crystal Avenue»

«НоваБудова» серед призерів кубку забудовників «Builders Cup». Дебют футбольної команди «Crystal Avenue»

03 червня 2019

Нещодавно на манежі спортивної академії U.C.S.A відбувся перший чемпіонат з міні-футболу «Builders Cup». У ньому взяли участь забудовники та суміжні організації Києво-Святошинського району.

Організатором виступила академія U.C.S.A за підтримки компанії «НоваБудова», спілки «Новий Шлях», мережі туристичних агенцій «Відпочинок 365», «DOM.RIA» —сайту безкоштовних приватних оголошень та Футбольної асоціації забудовників України.

Вісім команд змагалися у футбольному турнірі. Серед них дві представляли компанію «НоваБудова», а саме: ФК «НоваБудова» та новоспечена команда ЖК «Crystal Avenue». До складу учасників увійшли також «Сomfort Life Development», «Euro City», «Оne House», «Smile Development», «Єдність», «Піонерський квартал».

Цікаво та захоплююче було спостерігати за грою команд, а атмосфера, що панувала під час гри, надихала спортсменів на перемогу. Уболівальники та й просто шанувальники футболу мали змогу насолодитися відпочинком і поласувати смаколиками на свіжому повітрі.

ФК «НоваБудова» виправдала сподівання своїх уболівальників, перемігши в усіх матчах групової стадії.

У півфіналі «НоваБудова» зіграла з командою «Оne House». Напруженою та видовищною видалася гра цих двох колективів. Після завершення основного часу рахунок залишався нічийним, тому командам довелося розіграти серію пенальті. І в цьому протистоянні перемогла «НоваБудова».

В іншому півфіналі змагалися футболісти «Сomfort Life Development» та «Euro City». Тут перемогу одержала команда «Сomfort Life Development».

Почесне третє місце у футбольному протистоянні виборов колектив «ОneHouse». Переможцям вручили бронзові нагороди.

Завершенням футбольного дійства став матч за участі команд «НоваБудова» та «Сomfort Life Development». У напруженій боротьбі ФК «НоваБудова» поступився своїм суперникам, посівши друге місце.

Срібних призерів нагородили медалями, грошовими винагородами та футболками від спонсора «DOM.RIA».

Найкращим футболістом турніру визнано Зафара з команди «НоваБудова». Як нагороду, він отримав путівку на двох осіб у Карпати від мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365».

Кожен переможець турніру отримав золоті медалі та грошові призи, а ще сертифікати на знижку в 50 % на відпочинок у Карпатах. Також переможці отримали кубок від Футбольної асоціації будівельників України.

Наступний турнір з міні-футболу відбудеться наприкінці літа, і команда «Сomfort Life Development» захищатиме свій титул переможця.

Для розміщення реклами й участі в турнірі телефонуйте: (093) 399 65 96.

Усі новини