Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» у Софіївці

Новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» у Софіївці

13 червня 2017

Ми раді повідомити вам про останні новини будівництва комплексу «Щасливий» по вул. Яблуневій.

Роботи йдуть безперебійно і динамічно. Ми успішно здали до заселення 3 будинки, а комплекс наповнюється необхідною і приємною інфраструктурою: працюють магазини, супермаркети і кафе.

Будівельні роботи зараз ведуться у трьох чергах. Наступний до здачі будинок знаходиться по вул. Яблуневій, 7-А. В будинку майже повністю завершено фасадні і малярні роботи. Крім того, в усьому будинку встановлено вікна. Для будинку 7-А були використані якісні вікна профільної системи «Aluplast ideal». В квартирах проводиться стяжка підлоги, а в під’їздах будинку виконуються оздоблювальні роботи. Дитячий садок, який знаходиться просто біля будинку, також побудований і зараз у ньому йдуть фасадні роботи.

Разом з цим просувається будівництво по вул. Яблуневій, 9-Г,Д. Дві секції тут зведені повністю, ще дві у будівництві 8-го і 10-го поверхів. У готових секціях починаються роботи над фасадом, а спеціалісти проводять електрику і встановлюють вікна. Поруч, в будинку 9-А,Б,В йде кладка цегли на рівні 9-го до 2-го поверхів.

Також зручним новим сервісом від «НоваБудова» є придбання квартир з вже готовим ремонтом, що заощадить ваш час і зусилля.

Дізнавайтеся вже сьогодні про наші найкращі планування, пропозиції та акції. Телефонуйте за телефонами відділів продажів: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06. В ЖК «Щасливий» є квартири саме для вас!

Усі новини