Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Компанія «НоваБудова» продовжує активне будівництво будинків у житловому комплексі «Щасливий». Пропонуємо ознайомитися з етапами будівельних робіт від забудовника у Софіївській Борщагівці.

Приємною новиною для інвесторів буде те, що 1-а черга по вул. Яблуневій, 5-А, Б, В Знаходиться на фінальній стадії будівництва. Повністю завершений барвистий і по-весняному миловидний оку фасад будівлі. Підходять до завершення роботи з внутрішнього оздоблення будинків і квартир – виконана стяжка, покладена плитка. Проводиться внутрішня газифікація – у квартирах виконана газова розводка, встановлюють лічильники, також встановлена сантехніка. Окрім цього, підходить до кінця монтаж ліфтової системи і завершене встановлення домофонів, і також розпочнеться облагороджування прибудинкової території комплексу. 2-а черга в житловому комплексі «Щасливий» по вул. Яблуневій, 13-А, Б знаходиться на етапі будівництва 8-го поверху. До 5-го та 6-го поверхів у різних секціях будинок вже засклений, у квартирах встановлені міжкімнатні перегородки. На 3-му і 4-му поверхах вже встановлена сантехніка, виконаний електромонтаж і слаботок. Також на даний момент вже залитий і підготовлений до подальших робіт фундамент 3-ої черги будівництва. І вже починаючи з наступного тижня, будівельники візьмуться за зведення 1-го поверху.

Компанія «НоваБудова» щаслива повідомити Вам, що старт продажу квартир у будинку по вул. Яблуневій, 13-А, Б оголошений з сьогоднішнього дня! Тому, якщо Ви обмірковуєте над покупкою власної квартири в якісному будинку від забудовника, якому довіряють – поспішіть звернутися у відділи продажу ЖК «Щасливий» Софіївської Борщагівки за телефонами (044)223-76-76, (067)885-40-40. А в зв’язку з весняними святами «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» дарують можливість порадувати коханих і взяти участь в ексклюзивній акції «Золотий подарунок».

Не прогавте шанс і нехай нова квартира в ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці стане Вашим затишним і щасливим домом вже сьогодні!

Усі новини