Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Про перебіг будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Про перебіг будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Незважаючи на несприятливі погодні умови та ранній сніг в цьому році, активне будівництво у комплексі «Щасливий» по вул. Яблуневій просувається. Компанія «НоваБудова» продовжує тримати вас у курсі найактуальніших новин з етапів будівництва на вул. Яблуневій.

В будинку по вул. Яблуневій. 13-А, Б проведені чистові роботи в будівлі. А прибудинкова територія, незважаючи на зміни погоди, в активному процесі будівництва. В будинку по вул. Яблуневій, 13-В, Г завершуються останні утеплювальні роботи та фарбування фасаду. Будинок повністю засклений, а у квартирах встановлені двері. Завершені роботи по стяжці та штукатурці. Продовжується будівництво у 4-ій та 5-ій черзі ЖК «Щасливий», а також у дитячому садочку, який розташований прямо в комплексі.

Опираючись на свій досвід, компанія «НоваБудова» спроектувала цей комплекс, поєднавши найкраще для приємного та комфортного життя в ньому. Важливо зазначити, що комплекс «Щасливий» на вул. Яблуневій буде зачинений та охоронятиметься, для спокою жителів буде встановлене відеоспостереження, а в’їзд в ЖК буде здійснюватися через шлагбауми. Тут буде функціонувати сучасний дитячий садок «Щасливий», також буде розміщений супермаркет «Фора», і вже на даний час відкрилось декілька магазинів. Зовсім поряд, усього за 300 м від комплексу, знаходяться зупинки громадського транспорту, будівельний магазин «МастерОК», супермаркет «АТБ» і багато іншого.

Зручне місце розташування, максимальна наближеність до Києва, сучасні планування квартир, дитячий садок та продумана інфраструктура всередині самого комплексу – те, що ми раді запропонувати вам. Покваптесь звернутися у відділ продажу і отримати найповнішу консультацію наших менеджерів. Для цього дзвоніть за номерами телефонів вже зараз: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 та приходьте на особистий перегляд, щоб святкувати своє щасливе новосілля і затишні зимові свята у вашій новій квартирі в ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Усі новини